REVELION 2020 Thailanda - Sejur În Krabi

Acum o săptămână Comunitate Bucuresti 19 views / Firma

1,340 €

  • img
img
Detalii Anunt
AVANTAJE DAL TRAVEL ü 7 nopţi cazare în hotel de 4* în camere deluxe ü zbor cu o singură escală, cu compania Qatar Airways ü early check-in în data de 29.12.19 ü conducător român de grup ü BONUS pachet TRAVEL

Revelion în Țara Surâsului


THAILANDA - SEJUR ÎN KRABI

Krabi – Insula lui James Bond – Insulele Phi Phi – Insula Bamboo

Vine unmoment când fiecare dintre noi simțim că avem nevoie de “o gură de aer”, unmoment când ne-am dori ca toate peisajele cu plaje însorite la care am tânjittoată toamna să devină o realitate prezentă și în viața noastră. Momente cândne uităm pe geam afară și vedem un peisaj mohorât în care vântul tăios șiploile interminabile sau ninsorile sficuitoare par să se fi instalat pe vecie …când ne-am dori să ne putem teleporta măcar pentru câteva zile într-un paradistropical … Ei bine, acest lucru va fi posibil dacă veți evada pentru o săptămânăîntr-un astfel de loc, mai precis în Thailanda, în Krabi, într-un hotel situat într-ungolf mirific, pe malurile însorite ale Mării Andaman. Veți avea răgazul să vărăsfățați, să vă bucurați de tot ce vă înconjoară, să explorați fiecarecolțisor al paradisului insulelor Thailandei și să sărbătoriți intrarea în NoulAn în cel mai frumos mod posibil. Vă invităm deci, să lăsați lucrurile rele șimărunte în urmă și să pășiți în Anul Nou, în Paradisul din Krabi.

Perioada: 28.12.2019 – 05.01.2020

Ziua 1 / 28.12.2019: Bucureşti – Doha – Krabi

Întâlnire cu conducătorul de grup la AeroportulHenri Coandă, la ora 10:00 (în fața ghişeului de îmbarcare alcompaniei Qatar Airways). Plecare spre Doha cu zborul companiei Qatar Airways,QR 222 (12:15 / 18:00), de unde se va pleca spre Krabi cu zborul QR 824 (19:05 /06:10).

Ziua 2 / 29.12.2019: Krabi

Sosire la ora 06:10 în Krabi.Transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) cameredeluxe (early check-in garantat).

Ziua 3 / 30.12.2019: Krabi – Insula lui James Bond – Krabi

Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţiindividuale sau opțional, excursie de 1 zi cu dejuninclus la Insula lui James Bond, situată la vest de coasta Thailandei, lângă Golful Phang Nga. Numele real al insulei este Ko Tapu, fiind de fapt un monolit de piatră, înalt de 20 de metri, care se află la aprox. 200 m distanţă faţă de o pereche de insuliţe numite Ko Khao Phingkan. Vă veți îmbarca înbărci rapide cu care vă veți îndrepta spre Ko Tapu unde vă veţi edifica de ce aceste tărâmuri aufost alese pentru a fi folosite într-una din peliculele James Bond. Peisajul este greu de egalat cuoricare altul de pe pământ, iar de când a apărutfilmul, Golful Phang Nga Bay, iniţial necunoscut lumii largi, a devenit o atracţie turistică în adevăratulsens al cuvântului. Veți explora apoi peșterile ascunse, unde veți putea admirainteresantele forme ale stalactitelor și stalagmitelor. Vă veți deplasa apoispre partea de nord a golfului, într-ozonă cu peisaje de o frumusețe rară, nealterate și aproape virgine, unde veți vedea lagune spectaculoase și păduri de mangrove. După un dejun tradiționalveți pleca spre Koh Noak unde vă veți putea relaxa și înota. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden BeachResort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 4 / 31.12.2019: Krabi

Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţi individuale etc. Cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) cameredeluxe. Cină festivă de Revelion larestaurant hotelului. LA MULTI ANI 2020!

Ziua 5 / 01.01.2020: Krabi

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie pentru a vă bucura deminunatele plaje de la Marea Andaman, de apele sale turcoaz, sau de multipleleopţiuni de petrecere a timpului: plimbări cu barca în largul mării, snorkelingşi scufundări pentru începători şi profesionişti etc. Cazarela Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 6 / 02.01.2020: Krabi – Turul celor 4 insule – Krabi

Mic dejun. Timp liber pentru plajă, odihnă, activităţiindividuale sau opțional, excursie de ½ zi – Turulcelor 4 Insule, cu dejun picnic inclus. Veți avea ocazia să vedeți Insula Tup,o insulă tropicală, ideală pentru snorkeling. Va urma o oprire la Plaja Pranangaccesibilă doar de pe apă, iar la o distanță de mers pe jos se află PeșteraPrincess. Timp liber pentru baie, plajă și explorări individuale. Următoareaoprire o veți face la Insula Chicken, denumită după forma stâncii calcaroasecare iese din mare. Aici veți avea posibilitatea de a face snorkeling în apelebogate în corali. Ultima oprire se va face la Insula Poda, bijuterie a MăriiAndaman, având plantații pitoresti de bambus, dar și stânci maiestoasemărginite de plaje lungi și frumoase. Dejun picnic pe plajă. Întoarcere înKrabi și transfer pentru cazare la Hotel Golden Beach Resort 4* (sau similar 4*)camere deluxe.

Ziua 7 / 03.01.2020: Krabi – Insulele Phi Phi și Insula Bamboo – Krabi

Mic dejun. În această zi veți avea timp liber pentru plajă, odihnă, activităţiindividuale sau veți putea face opțional o excursiede neuitat, de 1 zi, cu dejun inclus la Insulele Phi Phi și Insula Bamboo. Vă veți îndrepta spre faimoaseleinsule Phi Phi care se află la o distanță de aprox. 45 de minute de Krabi, pe care o vețiparcurge rapid cu barca de mare viteză. Phi Phi este defapt un arhipelag din Marea Andaman considerat a fi unul dintre cele maifrumoase din lume, ce face parte din Nopparattara - Koh Phi Phi National Park,o zonăabundentă în corali cu o viaţă marină uimitoare. Cu munţi și stânci de calcar, peșteri și plaje lungi de nisipalb, insulele reprezintă un“vis” tropical, înconjurat de ape limpezi de culoare verde și albastru, palmieri șivegetație luxuriantă.Timp liber în Tonsay Bay unde veți face o pauzăpentru dejun, plajă și înot. Veți pleca apoi spre Peștera Viking unde veți faceun tur al peșterei cu pereții decorați cu picturi străvechi, după care va urmavizita în Golful Pi Leh, o frumoasă lagună de o frumusețe desăvârșită cu falezede calcar înalte. Întoarcere în Krabi și transfer pentru cazare la Hotel GoldenBeach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 8 / 04.01.2020: Krabi

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie,ocazie de a descopericele mai frumoase atracţii naturale din zonă, plaje cu nisip alb,păduri de palmieri, ape turcoaz şi limpezi încât se pot vedea cu uşurinţă peştiişi recifurile de corali. Cazare la Hotel Golden BeachResort 4* (sau similar 4*) camere deluxe.

Ziua 9 / 05.01.2020: Krabi – Doha – Bucureşti

Mic dejun.Transfer la aeroport pentruplecarespre Doha cu zborul companieiQatar Airways, QR 825 (08:00 / 11:50), de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul QR 219 (16:10 / 20:30).

TARIF: 1340 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 560 EURO

(tarif valabil pentru ungrup minim de 20 turişti; pt. un grup de 14-19 turişti, tariful se va majora cu90 euro)

TARIFUL INCLUDE:

-transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Doha – Krabi şi Krabi– Doha – Bucureşti, cu compania QatarAirways

- 7nopţi cazare cu mic dejun în Krabi la HotelGolden Beach Resort 4* (sau similar 4*) camere deluxe

- early check-in în data de 29 decembrie 2019

- transferurile, tururile şiexcursiile menţionate în program

- taxede intrare la obiectivele menţionate în program

-ghizi locali

- conducătorromân de grup

-asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

- BONUS:PACHET TRAVEL care include Asigurare medicală, pe întreaga durată aprogramului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 lei/pers. (tratamentemedicale de urgență, spitalizare, medicamente, transport de urgență la spitaletc. însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivelebolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începeriicălătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderilefinanciare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, acărei valoare storno maximă asigurată este de 8.500 lei/călătorie (cu franșizăde 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecventeevenimente ce cauzează anularea călătoriei

TARIFUL NU INCLUDE:

-taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox.495 euro/pers. care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate decompaniile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelorde avion)

- taxa de viză pentru Thailanda: 2200 bhati (aprox. 55 euro/pers. care seva achita la sosirea pe aeroportul din Krabi

- taxe de ieșire de pe aeroporturi, numai dacă se aplică

- supliment demipensiune: 150 euro/pers. / 6 cine

- CinaFestivă de Revelion: 150 euro(obligatorie)

- alteservicii suplimentare decât cele menționate, cheltuieli personale, băuturi etc.

-bacşişuri: 10euro/pers. pentru ghizi și șoferi,mai puțin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu lasosire); bacşişurile nu se referă și la excursiile opţionale)

-excursiile opționale care se pot realiza cu un număr minim de participanti,precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcțiede timpul disponibil, la fața locului, se mai pot organiza și alte excursiiopţionale propuse de partenerul local

·Excursie de 1 zi cu dejun inclus lainsulele Phi Phi și Insula Bamboo: aprox. 60euro/pers.

·Excursie de 1 zi cu dejun inclus laInsula lui James Bond: aprox. 85 euro/pers.

·Excursie de ½ zi cu dejunpicnic inclus - Turul celor 4 insule: aprox. 40euro/pers.

ACTE NECESARE:

-pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei

- 1fotografie tip pașaport

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avansmin. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor

- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării

- turistul va încheia cu agenţia «Contractul de prestări serviciituristice», la care prezentul program este parte

- în momentul semnării «Contractului de prestări servicii turistice»,turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntruniriigrupului minim de turişti

OBSERVAŢII:

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţiiobiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice

- agenţia nu se obligă săgăsească partaj persoanelor care călătoresc singure

- agenţia nu răspunde în cazulrefuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul peteritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

- prezentarea la aeroport se vaface cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcăriituriştilor ca urmare a întârzierii acestora

- conducătorul de grup se vaasigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferiasistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, vaoferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cuobservaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic

- cazarea turiştilor,precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hotelierespecifice fiecărei ţări

- clasificarea pe stele aunităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort dinţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale

- distribuţia camerelor lahoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasareasau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi lacererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup

- dacă hotelul este schimbat dinmotive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie,aşa cum este precizat în program

- agenţia îşi rezervă dreptul dea modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestoraeste schimbată de compania aeriană

- agenţia poate aloca un număr delocuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau aofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea seepuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţiafără un anunţ prealabil

- în derularea excursiei potapărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocareaaeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiunipolitice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia seobligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţianu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentareaferente

- aşezarea turiştilor în autocarse va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor

- agenţia nu-şi asumăresponsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate dinmotive independente de aceasta

- conform legilor internaţionale,doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor,monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilordoar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra costdoar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora

- excursiile opţionale seefectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursiinu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiiloropţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionatede la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptuluică persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport careîi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz,un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările laobiectivele turistice vizitate

- agenţia nu poate fi făcutărăspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent decauză

- în cazul în care turistulîntârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţieprivind rambursarea eventualelor despăgubiri

- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturalecum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politiceneprevăzute, greve etc.

- copiii minori pot călătoridoar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care sădeţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţareprin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi deun adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilorpărinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul denaștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/saucărții de identitate

- copiii care nu posedăcarte de identitate au nevoie de paşaport individual

- vă rugăm să vă asiguraţică documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintăurme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni dela data terminării călătoriei


REVELION 2020 Thailanda - Sejur În Krabi