Roll On Khadija Ulei Concentrate de Parfum 8ml CPO Femei

97 Produs(e)
KRM-OIL8

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 17 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Khadija ulei concentrat de parfum arabesc, floral oriental un miros inegalabil de o profunzime enigmatică, care fascinează simțurile. Uimitor, iconic si intrigant, Khadija, se deschide cu acorduri neasteptate de floare de cactus (night blooming cactus), pepene rosu si bergamota in notele de varf. Preluate de arome de zmeura, lapte, frezie si trandafir din notele de mijloc. Definite de esente seducatoare de iris, lemn de santal, mosc, ambra si vanilie. Un singur cactus înflorește în deșert, dezlănțuind arome de fructe de pădure, trandafir și lemn de santal. Notele de mijloc cu arome de frezie, zmeură și trandafir creează un farmec inconfundabil feminin. In timp ce tonurile de ambra și iris te ating cu un aer de mister.


Khadija ulei concentrat de parfum arabesc, o esenta seductoare atemporală, parfumuri arabesti de la Karamat Collection. Completați-vă colecția de parfumuri arabesti cu această versiune de ulei concentrat de parfum 8 ml Khadija. Acest produs nu contine alcool. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați uleiul concentrat de parfum direct pe pielea hidratată în timp ce vizați punctele pulsului (cum ar fi gâtul, încheieturile mâinii, coatele din interior) pentru a difuza parfumul pe tot parcursul zilei.

Made in EU

Descriere produs

Khadija ulei concentrat de parfum arabesc, floral oriental un miros inegalabil de o profunzime enigmatică, care fascinează simțurile. Uimitor, iconic si intrigant, Khadija, se deschide cu acorduri neasteptate de floare de cactus (night blooming cactus), pepene rosu si bergamota in notele de varf. Preluate de arome de zmeura, lapte, frezie si trandafir din notele de mijloc. Definite de esente seducatoare de iris, lemn de santal, mosc, ambra si vanilie. Un singur cactus înflorește în deșert, dezlănțuind arome de fructe de pădure, trandafir și lemn de santal. Notele de mijloc cu arome de frezie, zmeură și trandafir creează un farmec inconfundabil feminin. In timp ce tonurile de ambra și iris te ating cu un aer de mister.Khadija ulei concentrat de parfum arabesc, o esenta seductoare atemporală, parfumuri arabesti de la Karamat Collection. Completați-vă colecția de parfumuri arabesti cu această versiune de ulei concentrat de parfum 8 ml Khadija. Acest produs nu contine alcool. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați uleiul concentrat de parfum direct pe pielea hidratată în timp ce vizați punctele pulsului (cum ar fi gâtul, încheieturile mâinii, coatele din interior) pentru a difuza parfumul pe tot parcursul zilei.

Made in EU

Produs

Produsul Roll On Khadija Ulei Concentrate de Parfum 8ml CPO Femei este vandut prin negociat.ro de DUBAI AROMAS TRADING SRL Partener

Informatii suplimentare

Brand:
Karamat
Forma :
  • Con
Pentru :
  • Dama
Model Produs:
-OIL8
Tip produs:
Roll On

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Negociaza pretul!

Roll On Khadija Ulei Concentrate de Parfum 8ml CPO Femei

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.