Sardine italiene in ulei de masline, fara gluten, nostromo 120g
7 Produs(e)
1636
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 20 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
INGREDIENTE: sardine, ulei de masline, sare.ALERGENI: Fara gluten si fara conservanti!
INFO: Sardinele sunt un peste marin de dimensiuni mici, din familia heringului. Numele lor provine de la insula italiana Sardinia, acolo unde au fost pescuite prima oara.
Gustoase si naturale, cu un aport nutritional semnificativ, sardinele sunt una in cele mai recomandate calitati de peste pentru consum.
Beneficiile consumului de sardine sunt numeroase, intre care si aportul de acizi grasi omega-3 si omega-6 ori aminoacizi esentiali organismului. Mai contin intre altele vitamine din grupul B, calciu, fosfor, seleniu, zinc si vitamina D.
Se recomanda consumul sardinelor in special primavara si toamna, deoarece ajuta la cresterea imunitatii in mod excelent, reducand riscul bolilor infectioase.
De remarcat, faptul ca sardinele sunt un element cheie in dieta persoanelor cu diabet zaharat.
Sardinele sunt recomandate sportivilor, fiind considerate un aliment dietetic, de consumat in stare proaspata de preferat.
CANTITATE: 120g.
Descriere produs
INGREDIENTE: sardine, ulei de masline, sare.
ALERGENI: Fara gluten si fara conservanti!
INFO: Sardinele sunt un peste marin de dimensiuni mici, din familia heringului. Numele lor provine de la insula italiana Sardinia, acolo unde au fost pescuite prima oara.
Gustoase si naturale, cu un aport nutritional semnificativ, sardinele sunt una in cele mai recomandate calitati de peste pentru consum.
Beneficiile consumului de sardine sunt numeroase, intre care si aportul de acizi grasi omega-3 si omega-6 ori aminoacizi esentiali organismului. Mai contin intre altele vitamine din grupul B, calciu, fosfor, seleniu, zinc si vitamina D.
Se recomanda consumul sardinelor in special primavara si toamna, deoarece ajuta la cresterea imunitatii in mod excelent, reducand riscul bolilor infectioase.
De remarcat, faptul ca sardinele sunt un element cheie in dieta persoanelor cu diabet zaharat.
Sardinele sunt recomandate sportivilor, fiind considerate un aliment dietetic, de consumat in stare proaspata de preferat.
CANTITATE: 120g.
ALERGENI: Fara gluten si fara conservanti!
INFO: Sardinele sunt un peste marin de dimensiuni mici, din familia heringului. Numele lor provine de la insula italiana Sardinia, acolo unde au fost pescuite prima oara.
Gustoase si naturale, cu un aport nutritional semnificativ, sardinele sunt una in cele mai recomandate calitati de peste pentru consum.
Beneficiile consumului de sardine sunt numeroase, intre care si aportul de acizi grasi omega-3 si omega-6 ori aminoacizi esentiali organismului. Mai contin intre altele vitamine din grupul B, calciu, fosfor, seleniu, zinc si vitamina D.
Se recomanda consumul sardinelor in special primavara si toamna, deoarece ajuta la cresterea imunitatii in mod excelent, reducand riscul bolilor infectioase.
De remarcat, faptul ca sardinele sunt un element cheie in dieta persoanelor cu diabet zaharat.
Sardinele sunt recomandate sportivilor, fiind considerate un aliment dietetic, de consumat in stare proaspata de preferat.
CANTITATE: 120g.