Senzor de prezenta pentru perete 180 de grade

Senzor de prezenta pentru perete 180 de grade

1 Produs(e)
Ins-Snz180
Mai este doar o bucata in stoc.

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 22 lei

Timp livrare: 1 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs


Senzorul de prezenta automatizeaza luminile ce se vor aprinde automat la sezizarea unei persoane  într-o incapere si stingerea automata a luminilor dupa o perioada prestabilita de la sezizarea lipsei perosnei in incapere. Reprezinta un echipament ideal pentru subsol, hol, garaj, vestiar, etc.Perfect pentru pivniță, hol, vestiar sau perete exterior.


          Distanta de detectie indică cât de sensibil este senzorul spre mișcarea din imprejurimi, durata de iluminare indică durata timpului iluminării după ce mișcarea este detectată, iar sensibilitatea luminii indică dacă senzorul trebuie să fie activ 24 de ore pe zi sau numai dupa amurg.


Caracteristici tehnice:


Unghi de detectie: 180 de grade


Luminozitate reglabila:  5 – 1000 Lux


Timp de funcionare:       5 sec – 7 minute


Distanta de detective:     6 metri


Putere maxima:              1200W


Grade de protectie:                  Ip20


Lumina ambient:            <10 Lux


Inaltime de instalare;      2 – 4.5 metri


Dimensiuni:                             Φ 90 x 40 mm


ESTE RECOMANDAT CA INSTALAREA ACESTUI  PRODUS SA FIE EFECTUATA  NUMAI DE  CATRE  PERSOANE CALIFICATE!!


 

Descriere produsSenzorul de prezenta automatizeaza luminile ce se vor aprinde automat la sezizarea unei persoane  într-o incapere si stingerea automata a luminilor dupa o perioada prestabilita de la sezizarea lipsei perosnei in incapere. Reprezinta un echipament ideal pentru subsol, hol, garaj, vestiar, etc.Perfect pentru pivniță, hol, vestiar sau perete exterior.          Distanta de detectie indică cât de sensibil este senzorul spre mișcarea din imprejurimi, durata de iluminare indică durata timpului iluminării după ce mișcarea este detectată, iar sensibilitatea luminii indică dacă senzorul trebuie să fie activ 24 de ore pe zi sau numai dupa amurg.Caracteristici tehnice:Unghi de detectie: 180 de gradeLuminozitate reglabila:  5 – 1000 LuxTimp de funcionare:       5 sec – 7 minuteDistanta de detective:     6 metriPutere maxima:              1200WGrade de protectie:                  Ip20Lumina ambient:            <10 LuxInaltime de instalare;      2 – 4.5 metriDimensiuni:                             Φ 90 x 40 mmESTE RECOMANDAT CA INSTALAREA ACESTUI  PRODUS SA FIE EFECTUATA  NUMAI DE  CATRE  PERSOANE CALIFICATE!! 

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Instalight
Model Produs:
nz180
Tip produs:
Senzor de

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Senzor de prezenta pentru perete 180 de grade avand numarul de indentificare Ins-Snz180 are un stoc estimativ de 1 bucati si este vandut la petul de 49.99 lei iar livrarea costa 22.00 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de Instalight Solution Partener si poate fi achizitionat in rate de la 4.17 lei / luna. Puteti cumpara online Kit-uri Smart Home si senzori si alte produse din categoria TV, Audio-Video si Foto

Recenzii

Mihnea 22/02/2021, 13:59
Am comandat si ii ok produsul

Negociaza pretul!

Senzor de prezenta pentru perete 180 de grade

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.