Separator gazon, plastic, 2.5 m x 22.8 cm

Separator gazon, plastic, 2.5 m x 22.8 cm

50 Produs(e)
sep5214

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 21 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • PRV: 145.00 Lei
  110.00 Lei TVA inclus
  Pret Negociat
  +

  Adauga la favorite


  Rate lunare

  de la 9.17 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

Separatorul pentru gazon  este confectionat din polipropilena, de culoare maro. Prezinta rezistenta la inghet, umiditate si razele UV.


Bordura despartitoare este format din 10 piese cu lungimea de 25 cm, rezultand astfel o lungime totala a bordurii de 2.5 m.


Poate fi utilizat in amenajari peisagistice, in gradini sau parcuri.

Descriere produs

Separatorul pentru gazon  este confectionat din polipropilena, de culoare maro. Prezinta rezistenta la inghet, umiditate si razele UV.Bordura despartitoare este format din 10 piese cu lungimea de 25 cm, rezultand astfel o lungime totala a bordurii de 2.5 m.Poate fi utilizat in amenajari peisagistice, in gradini sau parcuri.

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
p5214
Tip produs:
Separator gazon,

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Separator gazon, plastic, 2.5 m x 22.8 cm având numărul de identificare sep5214 are un stoc estimativ de 50 bucăți și este vândut la prețul de 110.00lei, iar livrarea costă 21.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de RURAL JOY SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 9.17 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Produse ingrijirea gazonului si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Promovate

Negociaza pretul!

Separator gazon, plastic, 2.5 m x 22.8 cm

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

Sneakers sport barbati, negru Pret Negociat
Sneakers sport barbati, gri Pret Negociat
PRV: 349.90 Lei 199.90 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat
Ghete Letoon model camuflaj Negru 7010 Pret Negociat
Ghete Letoon model Gri 7010 Pret Negociat
PRV: 146.26 Lei 102.00 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat