Set 2 suporturi pentru burete bucatarie din ceramica model gaini 12x9x15 cm

Set 2 suporturi pentru burete bucatarie din ceramica model gaini 12x9x15 cm

20 Produs(e)
A71.39.76

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 20 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 9.92 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Material: Ceramica

Dimensiuni: Lungime 12 cm x Latime 9 cm x Inaltime 15 cm

Culoare: Galben, Verde

O bucatarie aerisita si curata, atat de libera incat va va veni sa dansati de fiecare data cand intrati. Aceasta este senzatia pe care o va emana acest set de suporturi pentru bureti de bucatarie, realizat din ceramica fina.

Produsele sunt create in culori deschise, placute, specifice Pastelui, asa ca nici nu se pune problema de aglomerare a spatiului.

Daca va doriti o locuinta aerisita si luminoasa sau o idee pentru un cadou inedit pentru un suflet drag, atunci acest minunat set reprezinta alegerea perfecta!

Descriere produs

Material: CeramicaDimensiuni: Lungime 12 cm x Latime 9 cm x Inaltime 15 cmCuloare: Galben, VerdeO bucatarie aerisita si curata, atat de libera incat va va veni sa dansati de fiecare data cand intrati. Aceasta este senzatia pe care o va emana acest set de suporturi pentru bureti de bucatarie, realizat din ceramica fina.Produsele sunt create in culori deschise, placute, specifice Pastelui, asa ca nici nu se pune problema de aglomerare a spatiului.Daca va doriti o locuinta aerisita si luminoasa sau o idee pentru un cadou inedit pentru un suflet drag, atunci acest minunat set reprezinta alegerea perfecta!

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Decorer
Model Produs:
39.76
Tip produs:
Set 2

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Set 2 suporturi pentru burete bucatarie din ceramica model gaini 12x9x15 cm avand numarul de indentificare A71.39.76 are un stoc estimativ de 20 bucati si este vandut la petul de 119.00 lei iar livrarea costa 20.00 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de PRO GSM Partener si poate fi achizitionat in rate de la 9.92 lei / luna. Produsul nu este disponibil in stocul din depozitul nostru online, dar este posibil sa fie in depozitul furnizorului. Daca inregistrezi o comanda pentru acest produs, trebuie sa astepti confirmarea pe email despre disponibilitatea la furnizor. Puteti cumpara online Lichidari de Stoc Aparate pentru gatit si alte produse din categoria Zona OUTLET

Negociaza pretul!

Set 2 suporturi pentru burete bucatarie din ceramica model gaini 12x9x15 cm

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati