Set 3 suporturi lumanari din sticla aurie rosie empire Ø10x30h; ø10x25h; ø10x20h

Set 3 suporturi lumanari din sticla aurie rosie empire Ø10x30h; ø10x25h; ø10x20h

93 Produs(e)
0935745

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 20 lei

Timp livrare: 15 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 16.58 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Material: Sticla

Dimensiune suport mare: Diametru 10 cm x Inaltime 30 cm
Dimensiune suport mediu: Diametru 10 cm x Inaltime 25 cm
Dimensiune suport mic: Diametru 10 cm x Inaltime 20 cm

Culoare: Auriu, Rosu

De sarbatori, nu impodobim doar bradul!

Decorul mesei este cel mai important atunci cand vine vorba de sarbatorile importante. Aceste evenimente sunt marcate de momente speciale, petrecute cu cei dragi, la masa.

In aceasta ordine de idei, va oferim acest inedit set de suporturi pentru lumanari, deosebit de elegante si avand un design glamour, ideale pentru intampinarea unui Craciun stralucitor!

Asa ca, o cina festiva de Sarbatori asezata pe o masa frumos aranjata va impresiona musafirii pe care ii aveti si va oferi un decor ingrijit si curat.

Descriere produs

Material: SticlaDimensiune suport mare: Diametru 10 cm x Inaltime 30 cm

Dimensiune suport mediu: Diametru 10 cm x Inaltime 25 cm

Dimensiune suport mic: Diametru 10 cm x Inaltime 20 cmCuloare: Auriu, RosuDe sarbatori, nu impodobim doar bradul!Decorul mesei este cel mai important atunci cand vine vorba de sarbatorile importante. Aceste evenimente sunt marcate de momente speciale, petrecute cu cei dragi, la masa.In aceasta ordine de idei, va oferim acest inedit set de suporturi pentru lumanari, deosebit de elegante si avand un design glamour, ideale pentru intampinarea unui Craciun stralucitor!Asa ca, o cina festiva de Sarbatori asezata pe o masa frumos aranjata va impresiona musafirii pe care ii aveti si va oferi un decor ingrijit si curat.

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Bizzotto
Model Produs:
35745
Tip produs:
Set 3

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Set 3 suporturi lumanari din sticla aurie rosie empire Ø10x30h; ø10x25h; ø10x20h avand numarul de indentificare 0935745 are un stoc estimativ de 93 bucati si este vandut la petul de 199.00 lei iar livrarea costa 20.00 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de PRO GSM Partener si poate fi achizitionat in rate de la 16.58 lei / luna. Puteti cumpara online Suporturi lumanari si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Negociaza pretul!

Set 3 suporturi lumanari din sticla aurie rosie empire Ø10x30h; ø10x25h; ø10x20h

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.