Set de joaca cu produse alimentare pentru copii, Dede

Set de joaca cu produse alimentare pentru copii, Dede

15 Produs(e)
POCANTA003

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 15 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Set de joaca cu produse alimentare pentru copii, Dede


Pregatiti-va de copt si gatit. Cu acest set de mancare pentru copii, care contine toate acesoriile necesarepentru a transforma jocul de-a gatitul intr-unul distractiv.


Bucurati-va de un picnic sau pregatiti o cina fantastica pentru papusile voastre. Posibilitatile sunt nesfarsite!


Set de joaca cu alimente pentru copii contine:


• Cutie lapte, unt, margarina, legume si fructe si accesorii pentru servire, doua farfurii si doua pahare.


Recomandat copiilor peste 3 ani.


Nu este potrivit pentru copiii mai mici de 3 ani, datorita partilor mici continute, care pot fi inghitite!

Descriere produs

Set de joaca cu produse alimentare pentru copii, DedePregatiti-va de copt si gatit. Cu acest set de mancare pentru copii, care contine toate acesoriile necesarepentru a transforma jocul de-a gatitul intr-unul distractiv.Bucurati-va de un picnic sau pregatiti o cina fantastica pentru papusile voastre. Posibilitatile sunt nesfarsite!Set de joaca cu alimente pentru copii contine:• Cutie lapte, unt, margarina, legume si fructe si accesorii pentru servire, doua farfurii si doua pahare.Recomandat copiilor peste 3 ani.Nu este potrivit pentru copiii mai mici de 3 ani, datorita partilor mici continute, care pot fi inghitite!

Informatii suplimentare

Brand:
DEDE
Model Produs:
TA003
Tip produs:
Set de

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Set de joaca cu produse alimentare pentru copii, Dede având numărul de identificare POCANTA003 are un stoc estimativ de 15 bucăți și este vândut la prețul de 33.00lei, iar livrarea costă 15.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de SC EUROPACKING AMBALAJE SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 2.75 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Scutece si chilotei si alte produse din categoria Jucarii, Copii si Bebe

Promovate

Negociaza pretul!

Set de joaca cu produse alimentare pentru copii, Dede

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

Sneakers sport barbati, negru Pret Negociat
Sneakers sport barbati, gri Pret Negociat
PRV: 349.90 Lei 199.90 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat
Ghete Letoon model camuflaj Negru 7010 Pret Negociat
Ghete Letoon model Gri 7010 Pret Negociat
PRV: 146.26 Lei 102.00 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat