Sistem de navigatie GPS PNI L810

Acum un an Laptop, Computere, Gadgets Panic 149 views / Firma

390 lei

  • img
  • img
  • img
  • img
imgimgimgimg
Detalii Anunt
TAHOG BAL comercializeaza Sistem de navigatie GPS PNI L810 ecran 7 inch, 800 MHz, 256M DDR, 8GB memorie interna, FM transmitter
Ecran 7"
Ecranul de 7 inch este extrem de sensibil si precis la atingere. Stylus-ul inclus in cutie ofera un control si o navigare prin meniuri mult mai precisa, fata de utilizarea cu degetele.
FM Transmitter Sistemul de navigatie portabil PNI L810 este echipat cu FM transmitter. Acesta permite transmiterea melodiilor stocate in memoria interna/externa a navigatiei, pe radioul FM din masina.
Procesor puternic Receptia si afisarea pozitiei GPS pe harta se face instantaneu, datorita noului procesor mai puternic MSB 2531 cu viteza de 800 MHz si memoriei RAM de 256 MB.
Player multimedia Unitatea GPS are trei functii importante: player video, player audio si player foto. Suporta fisiere video precum: AVI, WMV si fisiere audio: MP3 si WAV. De asemenea, suporta formate JPG, BMP si PNG.
Memorie interna Memoria interna a navigatiei este de 8GB, ceea ce inseamna ca se pot integra harti complexe sau adauga fisiere multimedia suplimentare.

Conectica

Conectica navigatiei PNI L810este formata dintr-un port miniUSB, un slot micro SD, pentru harti suplimentaresau fisiere multimedia si o mufa jack pentru casti.

Pret:390 lei(TVA inclus)


Ne gasiti in Panic, la iesirea din Zalau spreSatu-Mare -langa castel.

Telefon: 0745450596

e-mail: tahogbal@gmail.com

Site Web:

Sistem de navigatie GPS PNI L810Sistem de navigatie GPS PNI L810Sistem de navigatie GPS PNI L810Sistem de navigatie GPS PNI L810