Skin Premium SAMSUNG GALAXY S20 Super TOUCH, Carbon Fiber White

6955376167410
10000 Produs(e)
Detalii Livrare

Cost livrare: 15 lei

Timp livrare: 2 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare
Termeni si Conditii
concurs negociat
Pret vechi: 69.99 Lei
49.99 Lei
- 20.00 Lei (29%) - 29%
+
Negociaza!
comanda telefonic

Descriere produs

SKIN PREMIUM TPU SUPER TOUCH!


Skin-ul pentru smartphone-ul tău este fabricat dintr-un material extrem de flexibil ce se mulează perfect pe spatele telefonului și este foarte rezistent.


Dorești să îi oferi telefonului o protecție optimă și să-i schimbi aspectul fără să-i adaugi grosime sau greutate? Skin-ul Super TOUCH removable reprezentă soluția ideală!  • Este autoadeziv, se lipește cu ajutorul adezivului 3M. Nu lasă urme după înlăturare.

  • Aplicarea se realizeaza usor si rapid, nu necesita cunostinte de specialitate.

  • Nu modifica forma originala sau greutatea device-ului.

  • Protejeaza impotriva uzurii si a zgarieturilor.

  • Se muleaza perfect, chiar si pe partile curbate ale telefonului.

  • Ascunde foarte bine micile imperfectiuni de pe carcasa telefonului, acolo unde este cazul.


EASY INSTALLATION


DUREAZĂ DOAR CÂTEVA MINUTE!


Instalarea foliei durează mai puțin de 5 minute! Primești în cutie cu folia un kit de instalare pentru ca tu să-ți instalezi 100% singur folia. Kit-ul conține un Squeegee perfect pentru întinderea foliei pe spatele smartphone-ului și o microfibră pentru curățarea acestuia înainte și după instalarea foliei.


EXTREMELY FLEXIBLE


PROTEJEAZĂ TOT SPATELE UNIFORM!


Datorită proprietăților elastice ale foliei, se mulează perfect pe spatele smartphone-ului tău! Acest lucru este foarte important deoarece folie va proteja uniform tot spatele. Căile de acces vor rămâne perfect funcționale, folia nu va avea o influență negativă asupra funcționalității telefonului tău.


CASE-FRIENDLY


FOLOSEȘTE-ȚI HUSA PREFERATĂ ÎN SIGURANȚĂ!


Cele mai bune folii merg mână în mână cu cele mai bune huse! Folia este concepută pentru a fi folosită împreună cu o husă, din acest motiv folia nu acoperă tot spatele, rămâne o mică parte, chiar insesizabilă, pentru ca tu să-ți folosești husa fără ca folia să se dezlipească sau să se deterioreze.

Produsul Skin Premium SAMSUNG GALAXY S20 Super TOUCH, Carbon Fiber White este vandut prin negociat.ro de Partener GREEN IDEAS GROUP MTC SRL

Negociaza pretul!

Skin Premium SAMSUNG GALAXY S20 Super TOUCH, Carbon Fiber White

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.
NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Recenzii produs

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Alte produse din aceeasi categorie