Solutie indepartare pete ulei din pavaj, beton, piatra naturala. 750ml

10178
750 Produs(e)
Detalii Livrare

Cost livrare: 29 lei

Timp livrare: 1 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare
Termeni si Conditii
concurs negociat
Pret vechi: 116.00 Lei
115.00 Lei
Discount: 1.00 Lei (1%) Salvati 1%
+
Negociaza!
comanda telefonic

Descriere produs


Produsul este conceput pentru curatarea petelor de hidrocarburi si grasimi imbibate in pavaj, piatra naturala sau suprafete din beton, prin turnarea unei cantitati mici doar pe pata. Destinat suprafetelor poroase: pavaj, beton, piatra naturala.


Produsul NU este pe baza de acid, NU corodeaza suprafetele si NU afecteaza culoarea acestora


Utilizare:


Curatati cu o matura / perie uscata, zona unde urmeaza sa actionati.


Asigurati-va ca zona in care urmeaza sa actionati este uscata. Nu folositi pe timp umed, ploaie, etc. Produsul este destinat curatarii petelor uscate!


Agitati bine(cca 3 min) recipientul inainte de fiecare utilizare.


Deschideti recipientul si turnati de aproape, incet, direct pe pata de ulei. Aplicati produsul din recipientul original, prin turnare pe pata NU prin pulverizare.


Dupa aplicare, NU interveniti asupra produsului. Nu este necesar periajul suprafetei.


Lasati sa actioneze 1 ora daca suprafata este expusa direct la razele soarelui, sau 1,5 ore daca suprafata este la umbra. 


Lichidul turnat va transforma, prin uscare, intr-un praf alb fin care se va indeparta cu o matura / perie uscata. NU indepartati produsul inainte de uscarea completa(formarea publerei albe pe toata suprafata unde a fost aplicat).


Daca petele sunt adanc imbibate in stratul de beton, pavaj, bordura, etc este posibil sa fie necesare aplicari repetate.


NU SE APLICA pe asfalt, suprafete vopsite, lacuite, sau care au pe care au fost aplicate alte acoperiri chimice de protectie (ex. rasini epoxidice)


Utilizati produsul in maxim 3 luni de deschiderea dozei.

Produsul Solutie indepartare pete ulei din pavaj, beton, piatra naturala. 750ml este vandut prin negociat.ro de Partener UNOCHIM SUPPLIES SRL

Negociaza pretul!

Solutie indepartare pete ulei din pavaj, beton, piatra naturala. 750ml

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.
NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Recenzii produs

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu