Solutie insecticida sub forma de gel Kafer 20 gr

Solutie insecticida sub forma de gel Kafer 20 gr

50 Produs(e)
49

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 20 lei

Timp livrare: 2 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Kafer insecticid sub forma de gel 20 gr - impotriva insectelor taratoare (gandaci), formulat ca o alternativa la insecticidele clasice, de contact.


Mod de utilizare: Produsul se utilizeaza, prin aplicare metodica la distante de 2-3m, a unor picaturi de gel sub forma de mici ,,bobite" de 01 -02 gr. cu o intensitate mai mare in zonele in care gandacii se ascund, respectiv: tevile de scurgere baie/ bucatarie, tocurile usilor si geamurilor, electrocasnice( aragaz, frigider), etc.


Cu o putere mai mare de atragere si raspandire acest gel este ,,purtat" din zonele unde a fost aplicat catre cuiburile de gandaci, infestand astfel cuibul, produce mortalitatea 100% in 3-5 zile de la aplicare prin ,, efectul in cascada".


Combatere: gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare.


Domeni de utilizare: Kafer Gel se poate aplica in prezenta persoanelor aflate in incinta fara a pune in pericol sanatatea acestora, utilizandu-se si in locuri greu accesibile: contoare, doze de cabluri, transformatoare de inalta tensiune, in spatele aparatelor electrocasnice, acolo unde insecticidele lichide nu se pot utiliza din motive de securitate.


Eficacitate: Produsul este ambalat astfel incat sa fie usor de aplicat, nu prezinta nici un fel de risc pentru oameni sau animale de casa, efectul fiind de durata indelungata 3 - 4 luni de la aplicare.


Continut in substanta activa:


- ingredient activ pe baza naturala, nu contine insecticide sintetice.


PRECAUTII:


- A nu se lasa la indemana copliilor.


ALTE INFORMATII:


Formulare: gel


Zona utilizare: interior


Miros: inodor


Model: Kafer Gel


Gramaj: 20 gr

Descriere produs

Kafer insecticid sub forma de gel 20 gr - impotriva insectelor taratoare (gandaci), formulat ca o alternativa la insecticidele clasice, de contact.Mod de utilizare: Produsul se utilizeaza, prin aplicare metodica la distante de 2-3m, a unor picaturi de gel sub forma de mici ,,bobite" de 01 -02 gr. cu o intensitate mai mare in zonele in care gandacii se ascund, respectiv: tevile de scurgere baie/ bucatarie, tocurile usilor si geamurilor, electrocasnice( aragaz, frigider), etc.Cu o putere mai mare de atragere si raspandire acest gel este ,,purtat" din zonele unde a fost aplicat catre cuiburile de gandaci, infestand astfel cuibul, produce mortalitatea 100% in 3-5 zile de la aplicare prin ,, efectul in cascada".Combatere: gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare.Domeni de utilizare: Kafer Gel se poate aplica in prezenta persoanelor aflate in incinta fara a pune in pericol sanatatea acestora, utilizandu-se si in locuri greu accesibile: contoare, doze de cabluri, transformatoare de inalta tensiune, in spatele aparatelor electrocasnice, acolo unde insecticidele lichide nu se pot utiliza din motive de securitate.Eficacitate: Produsul este ambalat astfel incat sa fie usor de aplicat, nu prezinta nici un fel de risc pentru oameni sau animale de casa, efectul fiind de durata indelungata 3 - 4 luni de la aplicare.Continut in substanta activa:- ingredient activ pe baza naturala, nu contine insecticide sintetice.PRECAUTII:- A nu se lasa la indemana copliilor.ALTE INFORMATII:Formulare: gelZona utilizare: interiorMiros: inodorModel: Kafer GelGramaj: 20 gr

Informatii suplimentare

Brand:
Dezinsectie si Deratizare
Model Produs:
49
Tip produs:
Solutie insecticida

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Solutie insecticida sub forma de gel Kafer 20 gr având numărul de identificare 49 are un stoc estimativ de 50 bucăți și este vândut la prețul de 50.00lei, iar livrarea costă 20.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de SC DEZINSECTIE SI DERATIZARE SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 4.17 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Insecticide si capcane si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Negociaza pretul!

Solutie insecticida sub forma de gel Kafer 20 gr

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.