Sosete negre cu bambus si turmalina

Sosete negre cu bambus si turmalina

5 Produs(e)
FZ/T 73001

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Sosete negre cu bambus si turmalina reduc mirosul neplăcut al transpiraţiei picioarelor, elimină mâncărimile de la acest nivel, deţin un efect antiinflamator, reduc umflăturile (edemele) picioarelor, îmbunătăţesc microcirculaţia sângelui prin capilarele de la acest nivel, amplificând astfel oxigenarea celulară.


Sosetele din fibre de bambus cu turmalina refac si hranesc biocampul uman, reduc efectele nocive ale influentelor campurilor electromagnetice.


Picioarele noastre sunt supuse greutatii corpului nostru pe tot parcursul zilei, si cu toate acestea de multe ori nu le acordam atentia cuvenita si orice problema care apare o punem pe seama oboselii.


Dar multe boli pot sa apara daca nu actionam preventiv, ingrijindu-ne picioarele la fel de des cum ne ingrijim dintii.


Fibra de bambus este un produs textil natural, ecologic, un produs textil al secolului XXI.


Acest lucru a atras atentia oamenilor de stiinta din intreaga lume.


Fibra de bambus este incredibil de moale si matasoasa, dand un sentiment de confort.


Contraindicatii Ciorapi cu turmalina eden line:


Sosetele negre din fibre de bambus cu turmalina nu se vor folosi în caz de febră sau temperaturi ridicate ale mediului ambiant, predispoziţie spre hemoragii, resimţirea defectuoasă a temperaturii corpului, de asemenea şi în cazul existenţei unor zone cu pielea deteriorată sau afecţiuni dermatologice grave.


Mod de folosire Sosete bambus si turmalina:


~ Purtarea şosetelor cu turmalina este foarte plăcută, au design estetic şi pot fi folosiţi în orice anotimp, zilnic, fie la lucru sau la şcoală sau pe timpul nopţii


Sosetele negre din fibre de bambus cu turmalina ajuta la :


~ refacerea picioarelor obosite


~ inlătură senzaţia de frig


~ elimină transpiraţia excesivă şi mirosurile neplăcute ale picioarelor


~ elimină edemele picioarelor şi ale gleznelor


~ masaj static al picioarelor


~ reglează circulaţia sanguină locală


~ perfect pentru picioare cu varice şi tulburări circulatorii venoase, precum şi în insuficienţa renală


~ in caz de degerături


~ stimularea punctelor de presopunctură


~ elimină mâncărimea pielii, ajută la eliminarea eczemelor, micozelor


~ inlătură durerile, amorţeala de la picioare, pentru a proteja picioarele în timpul unei plimbări lungi


~ produce masaj la picioare pentru a stimula un somn bun.


Atenționare :


Este interzisa înmuierea îndelungata în apa!


Se recomanda spalarea de mană în apa curata pană la 5 minute la o temperatură a apei de până la 40 C.


'' Imaginile, culorile și caracteristicile descrise au caracter informativ și pot conțíne mici inadvertenţe sau diferi ocazional faţă de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."


Descriere produs

Sosete negre cu bambus si turmalina reduc mirosul neplăcut al transpiraţiei picioarelor, elimină mâncărimile de la acest nivel, deţin un efect antiinflamator, reduc umflăturile (edemele) picioarelor, îmbunătăţesc microcirculaţia sângelui prin capilarele de la acest nivel, amplificând astfel oxigenarea celulară.Sosetele din fibre de bambus cu turmalina refac si hranesc biocampul uman, reduc efectele nocive ale influentelor campurilor electromagnetice.Picioarele noastre sunt supuse greutatii corpului nostru pe tot parcursul zilei, si cu toate acestea de multe ori nu le acordam atentia cuvenita si orice problema care apare o punem pe seama oboselii.Dar multe boli pot sa apara daca nu actionam preventiv, ingrijindu-ne picioarele la fel de des cum ne ingrijim dintii.Fibra de bambus este un produs textil natural, ecologic, un produs textil al secolului XXI.Acest lucru a atras atentia oamenilor de stiinta din intreaga lume.Fibra de bambus este incredibil de moale si matasoasa, dand un sentiment de confort.Contraindicatii Ciorapi cu turmalina eden line:Sosetele negre din fibre de bambus cu turmalina nu se vor folosi în caz de febră sau temperaturi ridicate ale mediului ambiant, predispoziţie spre hemoragii, resimţirea defectuoasă a temperaturii corpului, de asemenea şi în cazul existenţei unor zone cu pielea deteriorată sau afecţiuni dermatologice grave.Mod de folosire Sosete bambus si turmalina:~ Purtarea şosetelor cu turmalina este foarte plăcută, au design estetic şi pot fi folosiţi în orice anotimp, zilnic, fie la lucru sau la şcoală sau pe timpul nopţiiSosetele negre din fibre de bambus cu turmalina ajuta la :~ refacerea picioarelor obosite~ inlătură senzaţia de frig~ elimină transpiraţia excesivă şi mirosurile neplăcute ale picioarelor~ elimină edemele picioarelor şi ale gleznelor~ masaj static al picioarelor~ reglează circulaţia sanguină locală~ perfect pentru picioare cu varice şi tulburări circulatorii venoase, precum şi în insuficienţa renală~ in caz de degerături~ stimularea punctelor de presopunctură~ elimină mâncărimea pielii, ajută la eliminarea eczemelor, micozelor~ inlătură durerile, amorţeala de la picioare, pentru a proteja picioarele în timpul unei plimbări lungi~ produce masaj la picioare pentru a stimula un somn bun.Atenționare :Este interzisa înmuierea îndelungata în apa!Se recomanda spalarea de mană în apa curata pană la 5 minute la o temperatură a apei de până la 40 C.'' Imaginile, culorile și caracteristicile descrise au caracter informativ și pot conțíne mici inadvertenţe sau diferi ocazional faţă de produsele prezentate pe site. Echipa STARTREDUCERI.RO."Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
73001
Tip produs:
Sosete negre

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Sosete negre cu bambus si turmalina având numărul de identificare FZ/T 73001 are un stoc estimativ de 5 bucăți și este vândut la prețul de 49.36lei, iar livrarea costă 24.99 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener și poate fi achiziționat în rate de la 4.11 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Accesorii sporturi in aer liber si alte produse din categoria Sport si Activitati in aer liber

Recenzii

Grigore 24/02/2021, 17:10
bambus?

Evolutie pret

Negociaza pretul!

Sosete negre cu bambus si turmalina

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.