Stativ pentru boxe audio metalic,cu inaltime reglabila si flansa adaptoare

Stativ pentru boxe audio metalic,cu inaltime reglabila si flansa adaptoare

Brand: Nespecificat, Brand: Metal
5 Produs(e)
SPS-502M

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 9.14 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Stativ pentru boxe audio metalic,cu inaltime reglabila si flansa adaptoare este un dispozitiv de susținere pentru echipamente acustice, de iluminat și alte echipamente profesionale.


Datorita faptului ca acest trepied profesional pentru boxe este fabricat dintr-un material de inalta calitate si anume, metal rezistent si plastic, va puteti baza intotdeauna pe stabilitatea acestuia.


Stativul pentru boxe audio este un suport tip trepied pentru acustica,cu inalțime reglabila pana la 180 cm si cu sarcina de greutate maxima pană la 30~40 Kg.


Caracteristici Stativ boxe audio metalic SPS-502M:


- culoare neagra


- sarcina maxima sustinuta: 30~40 Kg


- material: brate din metal, imbinari din plastic dur cu talpi aderente din cauciuc


- inaltime minima: 100 cm


- inaltime maxima: 180 cm


- cu 4 pozitii de inaltime


- piedica de siguranta inclusa


- diametru standard ISO al tevii de legatura cu boxa: 35mm


- flansa din plastic cu prindere in 4 puncte (pentru boxele ce nu au gauri)


- vopsea aplicata electrostatic


- greutate: 3,5 Kg.

Descriere produs

Stativ pentru boxe audio metalic,cu inaltime reglabila si flansa adaptoare este un dispozitiv de susținere pentru echipamente acustice, de iluminat și alte echipamente profesionale.Datorita faptului ca acest trepied profesional pentru boxe este fabricat dintr-un material de inalta calitate si anume, metal rezistent si plastic, va puteti baza intotdeauna pe stabilitatea acestuia.Stativul pentru boxe audio este un suport tip trepied pentru acustica,cu inalțime reglabila pana la 180 cm si cu sarcina de greutate maxima pană la 30~40 Kg.Caracteristici Stativ boxe audio metalic SPS-502M:- culoare neagra- sarcina maxima sustinuta: 30~40 Kg- material: brate din metal, imbinari din plastic dur cu talpi aderente din cauciuc- inaltime minima: 100 cm- inaltime maxima: 180 cm- cu 4 pozitii de inaltime- piedica de siguranta inclusa- diametru standard ISO al tevii de legatura cu boxa: 35mm- flansa din plastic cu prindere in 4 puncte (pentru boxele ce nu au gauri)- vopsea aplicata electrostatic- greutate: 3,5 Kg.

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Material :
  • Metal
Model Produs:
-502M
Tip produs:
Stativ pentru

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Stativ pentru boxe audio metalic,cu inaltime reglabila si flansa adaptoare avand numarul de indentificare SPS-502M are un stoc estimativ de 5 bucati si este vandut la petul de 109.67 lei iar livrarea costa 24.99 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener si poate fi achizitionat in rate de la 9.14 lei / luna. Puteti cumpara online Instrumente de suflat si accesorii si alte produse din categoria TV, Audio-Video si Foto

Negociaza pretul!

Stativ pentru boxe audio metalic,cu inaltime reglabila si flansa adaptoare

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.