Suport stativ orga universal, si cadru cu brate duble

Suport stativ orga universal, si cadru cu brate duble

5 Produs(e)
X4

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 11.76 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Suport stativ orga universal, si cadru cu brate duble este fabricat din otel și este ideal pentru cântăreți, formații, muzicieni, artiști și alți amatori de muzică.


Construit din tuburi rezistente, acest suport pentru claviatura este gândit pentru a rezista în timp și este potrivit pentru claviaturi de dimensiuni mari.


Acest stativ claviatura reglabil cadru cu brate duble are 6 inaltimi de lucru reglabile, acest stativ poate fi fixat cu usurinta la inaltimea dorita cu certitudinea stabilitatii, datorita mecanismului de blocare circular.


Piciorusele anti-alunecare din cauciuc protejeaza podeaua de zgarieturi, dar ofera de asemenea și stabilitate.


Suportul stativ pentru orga este pliabil, ceea ce înseamnă că este ușor de transportat și depozitat.


Caracteristicii suport stativ pentru orga:


- culoare: Gri/Negru


- material: Aluminiu


- structura din otel


- potrivit pentru instrumente muzicale (orga, pianina), echipamente DJ


stativ profesional pentru clapa cu tubulatura dubla de tip X


- suport alcatuit din 4 picioare asezate in X, ce se stabilizeaza cu un pin din otel


- grosime teava picioare: 2.5x2.5 cm


- suportul se regleaza pe inaltime x latime: minim - 30x96cm, maxim - 96x32cm (inaltime x latime)


- bare prindere orga (latime sus): 35cm


- picioare orga (latime jos suport): 45cm.


- greutatea maxima suportata: 20~30 Kg


- greutate: 4 Kg.

Descriere produs

Suport stativ orga universal, si cadru cu brate duble este fabricat din otel și este ideal pentru cântăreți, formații, muzicieni, artiști și alți amatori de muzică.Construit din tuburi rezistente, acest suport pentru claviatura este gândit pentru a rezista în timp și este potrivit pentru claviaturi de dimensiuni mari.Acest stativ claviatura reglabil cadru cu brate duble are 6 inaltimi de lucru reglabile, acest stativ poate fi fixat cu usurinta la inaltimea dorita cu certitudinea stabilitatii, datorita mecanismului de blocare circular.Piciorusele anti-alunecare din cauciuc protejeaza podeaua de zgarieturi, dar ofera de asemenea și stabilitate.Suportul stativ pentru orga este pliabil, ceea ce înseamnă că este ușor de transportat și depozitat.Caracteristicii suport stativ pentru orga:- culoare: Gri/Negru- material: Aluminiu- structura din otel- potrivit pentru instrumente muzicale (orga, pianina), echipamente DJstativ profesional pentru clapa cu tubulatura dubla de tip X- suport alcatuit din 4 picioare asezate in X, ce se stabilizeaza cu un pin din otel- grosime teava picioare: 2.5x2.5 cm- suportul se regleaza pe inaltime x latime: minim - 30x96cm, maxim - 96x32cm (inaltime x latime)- bare prindere orga (latime sus): 35cm- picioare orga (latime jos suport): 45cm.- greutatea maxima suportata: 20~30 Kg- greutate: 4 Kg.

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
X4
Tip produs:
Suport stativ

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Suport stativ orga universal, si cadru cu brate duble avand numarul de indentificare X4 are un stoc estimativ de 5 bucati si este vandut la petul de 141.06 lei iar livrarea costa 24.99 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener si poate fi achizitionat in rate de la 11.76 lei / luna. Puteti cumpara online Instrumente de suflat si accesorii si alte produse din categoria TV, Audio-Video si Foto

Negociaza pretul!

Suport stativ orga universal, si cadru cu brate duble

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

CEAS BARBATESC CURREN CRONOGRAF Pret Negociat
Pachet 5 Tricouri Bumbac Pret Negociat
PRV: 210.00 Lei 95.00 Lei
Set 2 buc Black Booster Pret Negociat
PRV: 150.00 Lei 79.00 Lei
Bratara King Zirconiu Pret Negociat
PRV: 131.26 Lei 75.00 Lei
Set 3 buc Romania Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei
Set Elegant pt El si Ea Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei