Suport umbrele din fier alb patinat emily diametru 25.5 cm x 48 h

Suport umbrele din fier alb patinat emily diametru 25.5 cm x 48 h

3 Produs(e)
0720991deco
Mai sunt doar 3 bucati in stoc.

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 20 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 15.75 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Material: Otel, acoperit cu pulbere epoxidrica

Dimensiune: Diametru 25.5 cm x Inaltime 48 h

Culoare: Alb patinat

Pentru a oferi un plus de valoare amenajarii, alege un element decorativ care se remarca prin aspectul estetic si atractiv, dand un suflu nou locuintei tale.

Suportul de umbrele este un element cu un design atragator, care poate crea un plus de valoare ambientului in care este amplasat.

Schimba atmosfera casei tale cu un element de efect deosebit si in acelasi timp functional.

Descriere produs

Material: Otel, acoperit cu pulbere epoxidricaDimensiune: Diametru 25.5 cm x Inaltime 48 hCuloare: Alb patinatPentru a oferi un plus de valoare amenajarii, alege un element decorativ care se remarca prin aspectul estetic si atractiv, dand un suflu nou locuintei tale.Suportul de umbrele este un element cu un design atragator, care poate crea un plus de valoare ambientului in care este amplasat.Schimba atmosfera casei tale cu un element de efect deosebit si in acelasi timp functional.

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Bizzotto
Model Produs:
1deco
Tip produs:
Suport umbrele

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Suport umbrele din fier alb patinat emily diametru 25.5 cm x 48 h avand numarul de indentificare 0720991deco are un stoc estimativ de 3 bucati si este vandut la petul de 189.00 lei iar livrarea costa 20.00 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de PRO GSM Partener si poate fi achizitionat in rate de la 15.75 lei / luna. Puteti cumpara online Diverse produse la oferta si alte produse din categoria Zona OUTLET

Negociaza pretul!

Suport umbrele din fier alb patinat emily diametru 25.5 cm x 48 h

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

Din aceeasi categorie