Tigaie Dubla Grill Premium, interior marmura antiaderenta, Master Star 36 cm

30 Produs(e)
EDS353

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 18 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 12.42 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Tigaie Doubletta Grill Premium, interior marmura antiaderenta, Master Star 36 cm este ideala si totodata esentiala in fiecare bucatarie!


Aceasta tigaie dubla este o tigaie cu doua fete de inalta calitate,cu proprietati antiaderente excelente.


Datorita suprafetei sale interioare antiaderente, mancarea nu se arde si nu se lipeste, folosind minimum sau deloc ulei.


Prin simpla inversare a partilor tigaii va puteti asigura ca mancarea va fi complet gatita, sigiliul asigura ca nimic nu iese din tigaie in timpul functionarii.


Manerele ergonomice ale tigailor sunt din bachelita si se blocheaza la inchidere, intre ele, prin magneti incorporati.


Tigaia Doubletta Master Star 36 cm este realizata din aluminiu forjat, la interior are invelis marmorat, granit si antiaderent.


De asemenea, manerul acestei tigai dispune de un magnet care sporeste presiunea din interior.


Tigaia dubla antiaderenta Master Star este perfecta pentru momentele in care gatiti alimente care necesita ulei deoarece acesta nu se va scurge pe margini daca decideti sa intoarceti tigaia.


Pentru curatat se recomanda folosirea produselor neabrazive si se recomanda a nu se folosi ustensile metalice pentru a preveni zgarierea stratului antiaderent interior.


Caracteristici Tigaie Dubla Dreptunghiulara Antiaderenta cu Garnitura silicon Master Star 36cm:


- Invelis interior din marmura antiaderenta


- Suprafata interioara antiaderenta necesita mai putina grasime/ulei in timpul gatitului si este mai usor de curatat


- Confectionata din aluminiu forjat rezistent si usor


- Poate fi deschisa de-a lungul balamalelor.


- Dimensiuni: 36 x 15 x 20 cm


- Greutate: 2 Kg


- Grosime: 3 cm


Pachetul contine :


tigaie doubletta cu invelis de granit antiaderent Master Star 36 cm


- garnitura din silicon de rezerva.

Descriere produs

Tigaie Doubletta Grill Premium, interior marmura antiaderenta, Master Star 36 cm este ideala si totodata esentiala in fiecare bucatarie!Aceasta tigaie dubla este o tigaie cu doua fete de inalta calitate,cu proprietati antiaderente excelente.Datorita suprafetei sale interioare antiaderente, mancarea nu se arde si nu se lipeste, folosind minimum sau deloc ulei.Prin simpla inversare a partilor tigaii va puteti asigura ca mancarea va fi complet gatita, sigiliul asigura ca nimic nu iese din tigaie in timpul functionarii.Manerele ergonomice ale tigailor sunt din bachelita si se blocheaza la inchidere, intre ele, prin magneti incorporati.Tigaia Doubletta Master Star 36 cm este realizata din aluminiu forjat, la interior are invelis marmorat, granit si antiaderent.De asemenea, manerul acestei tigai dispune de un magnet care sporeste presiunea din interior.Tigaia dubla antiaderenta Master Star este perfecta pentru momentele in care gatiti alimente care necesita ulei deoarece acesta nu se va scurge pe margini daca decideti sa intoarceti tigaia.Pentru curatat se recomanda folosirea produselor neabrazive si se recomanda a nu se folosi ustensile metalice pentru a preveni zgarierea stratului antiaderent interior.Caracteristici Tigaie Dubla Dreptunghiulara Antiaderenta cu Garnitura silicon Master Star 36cm:- Invelis interior din marmura antiaderenta- Suprafata interioara antiaderenta necesita mai putina grasime/ulei in timpul gatitului si este mai usor de curatat- Confectionata din aluminiu forjat rezistent si usor- Poate fi deschisa de-a lungul balamalelor.- Dimensiuni: 36 x 15 x 20 cm- Greutate: 2 Kg- Grosime: 3 cmPachetul contine :tigaie doubletta cu invelis de granit antiaderent Master Star 36 cm- garnitura din silicon de rezerva.

Produs

Produsul Tigaie Dubla Grill Premium, interior marmura antiaderenta, Master Star 36 cm este vandut prin negociat.ro de UNIVERS SALE SRL Partener

Informatii suplimentare

Brand:
MASTER STAR
Culoare :
  • Gri
Model Produs:
DS353
Tip produs:
Tigaie Dubla

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Negociaza pretul!

Tigaie Dubla Grill Premium, interior marmura antiaderenta, Master Star 36 cm

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.