Tigaie grill grunberg din aluminiu cu interior teflon si maner detasabil, hxg36ld

5 Produs(e)
HXG36LD

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 8.72 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Tigaie grill Grunberg din aluminiu cu interior teflon si maner detasabil, HXG36LD poate fi spalata sub jetul de apa sau la masina de spalat vase.


Tigaie tip Gratar - Grill Grunberg HXG36LD, confectionata din aluminiu cu un invelis de teflonat ce confera antiaderanta, nu se lipesc alimentele, ideala in bucataria dumneavoastra pentru prepararea celor mai delicioase gratare.


Tigaia grill Grunberg HXG36LD este fabricata din aluminiu calitativ, acoperita la exterior cu strat antiaderent si imbracata la interior cu un strat teflonat, astfel incat alimentele nu vor intra in contact direct cu aluminiul.


Caracteristici produs Tigaie Aluminiu Grill Teflonat cu Capac 36x24cm Grunberg HXG36LD:


- strat interior teflonat ce nu permite lipirea carnii, pestelui si a legumelor


- poate fi spalata sub jetul de apa sau la masina de spalat vase


- capacul este dotat cu orificiu pentru evacuarea aburului


- maner rabatabil pentru o depozitare usoara


- suprafata mare pe care se pot pregati cu succes carnati, peste, carne, legume, etc.


- capac din sticla termorezistenta prevazut cu supapa pentru evacuarea aburului


- prevazuta cu 2 canale pentru scurgerea uleiului, dupa ce preparati mancarea


- potrivit pentru plita cu gaz, electrica sau halogen


- dimensiuni: 36 cm x 24 cm , adancime 4 cm .

Descriere produs

Tigaie grill Grunberg din aluminiu cu interior teflon si maner detasabil, HXG36LD poate fi spalata sub jetul de apa sau la masina de spalat vase.Tigaie tip Gratar - Grill Grunberg HXG36LD, confectionata din aluminiu cu un invelis de teflonat ce confera antiaderanta, nu se lipesc alimentele, ideala in bucataria dumneavoastra pentru prepararea celor mai delicioase gratare.Tigaia grill Grunberg HXG36LD este fabricata din aluminiu calitativ, acoperita la exterior cu strat antiaderent si imbracata la interior cu un strat teflonat, astfel incat alimentele nu vor intra in contact direct cu aluminiul.Caracteristici produs Tigaie Aluminiu Grill Teflonat cu Capac 36x24cm Grunberg HXG36LD:- strat interior teflonat ce nu permite lipirea carnii, pestelui si a legumelor- poate fi spalata sub jetul de apa sau la masina de spalat vase- capacul este dotat cu orificiu pentru evacuarea aburului- maner rabatabil pentru o depozitare usoara- suprafata mare pe care se pot pregati cu succes carnati, peste, carne, legume, etc.- capac din sticla termorezistenta prevazut cu supapa pentru evacuarea aburului- prevazuta cu 2 canale pentru scurgerea uleiului, dupa ce preparati mancarea- potrivit pentru plita cu gaz, electrica sau halogen- dimensiuni: 36 cm x 24 cm , adancime 4 cm .

Produs

Produsul Tigaie grill grunberg din aluminiu cu interior teflon si maner detasabil, hxg36ld este vandut prin negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Culoare :
  • Gri
Material :
  • Aluminiu
Model Produs:
G36LD
Tip produs:
Tigaie grill

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Negociaza pretul!

Tigaie grill grunberg din aluminiu cu interior teflon si maner detasabil, hxg36ld

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.