Tripla solara reglabila de exterior, senzor de lumina si miscare, protectie ip65, iluminare 270 , reglare 360 , 74 led-uri

Tripla solara reglabila de exterior, senzor de lumina si miscare, protectie ip65, iluminare 270 , reglare 360 , 74 led-uri

5 Produs(e)
833

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 15 lei

Timp livrare: 1 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • PRV: 90.00 Lei
  72.00 Lei TVA inclus
  Pret Negociat
  +

  Adauga la favorite


  Rate lunare

  de la 6.00 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

Reflector cu detector de miscare si incarcare solara. Cele 74 de LED asigura performanta inalta si o iluminare cat mai intensa.


LED-urile laterale pot fi reglate liber pe doua axe de miscare, astfel încât  iluminarea oricarei zone sa fie accesibila in toate conditiile. Ideal pentru iluminarea teraselor, a curtilor, a cailor de acces sau a portilor.


Nu necesita cabluri si nici alimentare de la reteaua electrica.


Usor de montat pe perete.
 


STANDARD DE PROTECTIE IP65


Lampa solara functioneaza pe toate tipurile de vreme. Atat panoul cat si sursele de lumina sunt rezistente la ploaie, ninsoare si temperaturi extreme.


Temperatura de functionare este cuprinsa intre -30°C si +60°C.


Functionare:


Detectorul de miscare porneste automat sursa de lumina. Lumina se stinge apoi, dupa aproximativ 20 de secunde.


Pe timpul zilei, bateria integrata se incarca cu ajutorul panoului fotovoltaic.


Comutator ON / OFF / MODE Rotire 360 ° LED extra luminos acumulator 2400 mah Pâna la 8 ore de functionare Unitate solara basculanta


Exista 3 moduri de functionare ale produsului:


iluminare 100% la activarea senzorului de miscare, 10% ulterior; iluminare 100% la activarea senzorului de miscare; iluminare permanenta 20%.


Caracteristici tehnice:


Unghiul de detectare a senzorului de miscare: 120 ° Distanta de detectare: 3-5 m Putere: 10 W Luminozitate: 600 lumeni Alimentare: baterie Li-ion încorporata de 2400 mAh 3.7V Sursa de lumina: LED alb rece Timp de încarcare: 4 - 6 ore Indice de protectie: IP65 Culoare: Negru Greutate: 430 g Dimensiune totala: 270 x 125 x 100 mm Înaltimea de instalare: 2 - 5 m Sistem de fixare pe perete: 3 suruburi, dibluri (incluse)

Descriere produs

Reflector cu detector de miscare si incarcare solara. Cele 74 de LED asigura performanta inalta si o iluminare cat mai intensa.LED-urile laterale pot fi reglate liber pe doua axe de miscare, astfel încât  iluminarea oricarei zone sa fie accesibila in toate conditiile. Ideal pentru iluminarea teraselor, a curtilor, a cailor de acces sau a portilor.Nu necesita cabluri si nici alimentare de la reteaua electrica.Usor de montat pe perete.
 STANDARD DE PROTECTIE IP65Lampa solara functioneaza pe toate tipurile de vreme. Atat panoul cat si sursele de lumina sunt rezistente la ploaie, ninsoare si temperaturi extreme.Temperatura de functionare este cuprinsa intre -30°C si +60°C.Functionare:Detectorul de miscare porneste automat sursa de lumina. Lumina se stinge apoi, dupa aproximativ 20 de secunde.Pe timpul zilei, bateria integrata se incarca cu ajutorul panoului fotovoltaic.Comutator ON / OFF / MODE Rotire 360 ° LED extra luminos acumulator 2400 mah Pâna la 8 ore de functionare Unitate solara basculantaExista 3 moduri de functionare ale produsului:iluminare 100% la activarea senzorului de miscare, 10% ulterior; iluminare 100% la activarea senzorului de miscare; iluminare permanenta 20%.Caracteristici tehnice:Unghiul de detectare a senzorului de miscare: 120 ° Distanta de detectare: 3-5 m Putere: 10 W Luminozitate: 600 lumeni Alimentare: baterie Li-ion încorporata de 2400 mAh 3.7V Sursa de lumina: LED alb rece Timp de încarcare: 4 - 6 ore Indice de protectie: IP65 Culoare: Negru Greutate: 430 g Dimensiune totala: 270 x 125 x 100 mm Înaltimea de instalare: 2 - 5 m Sistem de fixare pe perete: 3 suruburi, dibluri (incluse)

Informatii suplimentare

Brand:
OEM
Model Produs:
833
Tip produs:
Tripla solara

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Tripla solara reglabila de exterior, senzor de lumina si miscare, protectie ip65, iluminare 270 , reglare 360 , 74 led-uri având numărul de identificare 833 are un stoc estimativ de 5 bucăți și este vândut la prețul de 72.00lei, iar livrarea costă 15.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de Doan Srl Partener și poate fi achiziționat în rate de la 6.00 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Lampi solare si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Negociaza pretul!

Tripla solara reglabila de exterior, senzor de lumina si miscare, protectie ip65, iluminare 270 , reglare 360 , 74 led-uri

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Femei

Pandantiv talisman charm temperament heart Pret Negociat
Pandantiv talisman charm albina Pret Negociat
Pandantiv talisman charm zar Pret Negociat
Pandantiv talisman charm ananas Pret Negociat
Pandantiv talisman charm broasca testoasa Pret Negociat

La Moda pentru Barbati

Sneakers sport barbati, negru Pret Negociat
Sneakers sport barbati, gri Pret Negociat
PRV: 349.90 Lei 199.90 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat
Ghete Letoon model camuflaj Negru 7010 Pret Negociat
Ghete Letoon model Gri 7010 Pret Negociat
PRV: 146.26 Lei 102.00 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat