Trusa de scule copii si panou cu accesorii incluse

Trusa de scule copii si panou cu accesorii incluse

15 Produs(e)
9673

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 15 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Trusa de scule cu panou si accesorii incluse pentru copii


In fiecare copil se gaseste un mic mester, care se poate remarca cu ajutorul acestei cutii de scule simple, dar grozave.


Designul cutiei imita perfect cutiile de scule clasice, este excelenta pentru organizarea uneltelor micutului mester. Cutia nu vine goala, desigur, este echipata cu unelte importante precum ciocan, fierastrau, cleste, surubelnita etc.


Materialul din care este fabricata este plastic, rezistent si durabil, iar vopseaua este non toxica.


Varsta recomandata: 3 ani +

Descriere produs

Trusa de scule cu panou si accesorii incluse pentru copiiIn fiecare copil se gaseste un mic mester, care se poate remarca cu ajutorul acestei cutii de scule simple, dar grozave.Designul cutiei imita perfect cutiile de scule clasice, este excelenta pentru organizarea uneltelor micutului mester. Cutia nu vine goala, desigur, este echipata cu unelte importante precum ciocan, fierastrau, cleste, surubelnita etc.Materialul din care este fabricata este plastic, rezistent si durabil, iar vopseaua este non toxica.Varsta recomandata: 3 ani +

Informatii suplimentare

Brand:
Teknik
Model Produs:
9673
Tip produs:
Trusa de

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Trusa de scule copii si panou cu accesorii incluse având numărul de identificare 9673 are un stoc estimativ de 15 bucăți și este vândut la prețul de 45.00lei, iar livrarea costă 15.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de SC EUROPACKING AMBALAJE SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 3.75 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Scutece si chilotei si alte produse din categoria Jucarii, Copii si Bebe

Promovate

Negociaza pretul!

Trusa de scule copii si panou cu accesorii incluse

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

Sneakers sport barbati, negru Pret Negociat
Sneakers sport barbati, gri Pret Negociat
PRV: 349.90 Lei 199.90 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat
Ghete Letoon model camuflaj Negru 7010 Pret Negociat
Ghete Letoon model Gri 7010 Pret Negociat
PRV: 146.26 Lei 102.00 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat