Ulei esential de isop (hyssopus officinalis), 10ml - ancient wisdom

Ulei esential de isop (hyssopus officinalis), 10ml - ancient wisdom

Momentan Indisponibil
3578

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 21 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 5.67 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Denumire latina: Hyssopus Officinalis Parti utilizate: frunze si varfurile inflorite Origine: Slovenia Metoda de extracţie: distilare la abur Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Isopul este un arbust nativ din estul zonei mediteraneene până în centrul Asiei, în Mongolia. Isopul se mai găseşte din regiunile calcaroase şi aride ale Europei meridionale, până în Europa Centrală şi în nordul Africii. Atinge o inaltime de maxim 60 cm, are frunze mici, aromatice, in forma de lance, iar florile pot fi albe, roz sau albastre. Deoarece si florile au un parfum puternic, fluturii si albinele sunt atrasi in mod deosebit de aceasta planta. Principalele proprietati terapeutice ale uleiul esential de isop: antiseptic, antispasmodic, astringent, bactericid, cefalic, digestiv, diuretic, detoxifiant, expectorant, hipertensiv, tonic general, tonic nervos, echilibrant. Este eficace in cazul unor probleme respiratorii si infectii virale, cum ar fi raceli, tuse, dureri de gât, gripa, bronsita, astm bronsic, guturai si amigdalita. Expectorant si antibacterial puternic, uleiul de isop combinat cu uleiurile de arbore de ceai, eucalipt si cimbru poate fi folosit pentru bronsite, faringite si sinuzite. Combinat cu uleiuri de eucalipt, lavanda si ienupar este excelent pentru durerile reumatice provocate de frig si crampe musculare in timpul anotimpului rece. In inhalatii calde cu abur, combate sinuzita. Beneficiile masajului cu ulei de isop (4-5 picaturi de ulei esential adaugate in 20 ml de ulei presat la rece, sunt suficiente pentru un masaj aromateraupeutic complet) imbunatateste circulatia sângelui, regleaza tensiunea sanguina este tonic pentru sistemul digestiv, combate indigestia, balonarea, constipatia si flatulenta benefic pentru menstruatia absenta sau insuficienta reduce retentia de lichide ajuta in tratarea artritei, reumatismului si gutei (ajuta la eliminarea acidului uric) reduce inflamatiile si vânataile Sugestii de utilizare in aromaterapie: efect tonic, ajuta in anxietate, melancolie, pesimism, oboseala mentala, raceala, tuse, bronsita, astm si infectii dificultati de concentrare si probleme de memorie foarte bun expectorant scade apetitul persoanelor care sufera de bulimie. Aplicatii in cosmetica : Acest ulei esential este potrivit pentru toate tipurile de ten de fapt, dar beneficiile sale majore sunt mult mai indicate tenului tern, cu riduri sau pete pigmentare si chiar probleme precum acneea. Diluat in ulei presat la rece, sau adaugat in creme uleiul esential de isop este hidratant pentru pielea uscata, util in dermatite, eczeme si pentru capilare sparte (cuperoza). Adaugat intr-o crema sau lotiune neutra, uleiul poate ajuta pielea sa se vindece, fara cicatrici permanente (eczeme, dermatite). Uleiul esential de isop se combina cu: salvie, geranium, grapefruit, lavanda, lamâie, lime, mirt, rozmarin, portocala.

Descriere produs

Denumire latina: Hyssopus Officinalis Parti utilizate: frunze si varfurile inflorite Origine: Slovenia Metoda de extracţie: distilare la abur Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Isopul este un arbust nativ din estul zonei mediteraneene până în centrul Asiei, în Mongolia. Isopul se mai găseşte din regiunile calcaroase şi aride ale Europei meridionale, până în Europa Centrală şi în nordul Africii. Atinge o inaltime de maxim 60 cm, are frunze mici, aromatice, in forma de lance, iar florile pot fi albe, roz sau albastre. Deoarece si florile au un parfum puternic, fluturii si albinele sunt atrasi in mod deosebit de aceasta planta. Principalele proprietati terapeutice ale uleiul esential de isop: antiseptic, antispasmodic, astringent, bactericid, cefalic, digestiv, diuretic, detoxifiant, expectorant, hipertensiv, tonic general, tonic nervos, echilibrant. Este eficace in cazul unor probleme respiratorii si infectii virale, cum ar fi raceli, tuse, dureri de gât, gripa, bronsita, astm bronsic, guturai si amigdalita. Expectorant si antibacterial puternic, uleiul de isop combinat cu uleiurile de arbore de ceai, eucalipt si cimbru poate fi folosit pentru bronsite, faringite si sinuzite. Combinat cu uleiuri de eucalipt, lavanda si ienupar este excelent pentru durerile reumatice provocate de frig si crampe musculare in timpul anotimpului rece. In inhalatii calde cu abur, combate sinuzita. Beneficiile masajului cu ulei de isop (4-5 picaturi de ulei esential adaugate in 20 ml de ulei presat la rece, sunt suficiente pentru un masaj aromateraupeutic complet) imbunatateste circulatia sângelui, regleaza tensiunea sanguina este tonic pentru sistemul digestiv, combate indigestia, balonarea, constipatia si flatulenta benefic pentru menstruatia absenta sau insuficienta reduce retentia de lichide ajuta in tratarea artritei, reumatismului si gutei (ajuta la eliminarea acidului uric) reduce inflamatiile si vânataile Sugestii de utilizare in aromaterapie: efect tonic, ajuta in anxietate, melancolie, pesimism, oboseala mentala, raceala, tuse, bronsita, astm si infectii dificultati de concentrare si probleme de memorie foarte bun expectorant scade apetitul persoanelor care sufera de bulimie. Aplicatii in cosmetica : Acest ulei esential este potrivit pentru toate tipurile de ten de fapt, dar beneficiile sale majore sunt mult mai indicate tenului tern, cu riduri sau pete pigmentare si chiar probleme precum acneea. Diluat in ulei presat la rece, sau adaugat in creme uleiul esential de isop este hidratant pentru pielea uscata, util in dermatite, eczeme si pentru capilare sparte (cuperoza). Adaugat intr-o crema sau lotiune neutra, uleiul poate ajuta pielea sa se vindece, fara cicatrici permanente (eczeme, dermatite). Uleiul esential de isop se combina cu: salvie, geranium, grapefruit, lavanda, lamâie, lime, mirt, rozmarin, portocala.

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Ancient Wisdom
Model Produs:
3578
Tip produs:
Ulei esential

Negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Ulei esential de isop (hyssopus officinalis), 10ml - ancient wisdom avand numarul de indentificare 3578 are un stoc estimativ de 0 bucati si este vandut la petul de 68.00 lei iar livrarea costa 21.00 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de S.C. Mediaholic Partener si poate fi achizitionat in rate de la 5.67 lei / luna. Puteti cumpara online Uleiuri esentiale aromaterapie si alte produse din categoria Ingrijire personala si cosmetice

Negociaza pretul!

Ulei esential de isop (hyssopus officinalis), 10ml - ancient wisdom

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.