Agar agar 100gr
15 Produs(e)
221466
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 22 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Agent de gelifiere pe baza de alge ro?ii pentru racituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prajiturilor ?i pentru alte alimente solide. 2g de gelifiant (aprox. 1 linguri?a) suficient pentru 6 blaturi de gelatina ?i 500 ml de lichid gelifiat.Mod de utilizare: se dozeaza conform instruc?iunilor, se adauga în apa rece, se fierbe ?i mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic. Pentru preparate reci: 2 g din con?inut se amesteca cu 100 ml de lichid rece într-o crati?a mica, se fierbe timp de 1 minut. Se lasa sa se raceasca u?or, apoi se adauga treptat ingredientele reci ?i se amesteca. Va rugam sa nu prepara?i în alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizeaza în frigider dupa aprox. 3 ore. Ambalat într-o unitate care proceseaza:cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, ?elina, mu?tar, lupin. Ambalat într-o unitate care proceseaza:cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, ?elina, mu?tar, lupin.Descriere produs
Agent de gelifiere pe baza de alge ro?ii pentru racituri (piftie), gemuri din fructe delicioase, toppingul prajiturilor ?i pentru alte alimente solide. 2g de gelifiant (aprox. 1 linguri?a) suficient pentru 6 blaturi de gelatina ?i 500 ml de lichid gelifiat.Mod de utilizare: se dozeaza conform instruc?iunilor, se adauga în apa rece, se fierbe ?i mai apoi se amesteca pentru 2 minute la foc mic. Pentru preparate reci: 2 g din con?inut se amesteca cu 100 ml de lichid rece într-o crati?a mica, se fierbe timp de 1 minut. Se lasa sa se raceasca u?or, apoi se adauga treptat ingredientele reci ?i se amesteca. Va rugam sa nu prepara?i în alt mod. Gradul optim de gelifiere se realizeaza în frigider dupa aprox. 3 ore. Ambalat într-o unitate care proceseaza:cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, ?elina, mu?tar, lupin. Ambalat într-o unitate care proceseaza:cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, ?elina, mu?tar, lupin.