• Brand
 • Pret
  Lei
   – 
  Lei
  • 1Lei
  • 88000Lei
Capse tip-53 6mm, 1000/set Pret Negociat
Banda dublu-adeziva burete 10mm/10m kemot Pret Negociat
Capse tip-53 8mm, 1000/set Pret Negociat
Maner lemn pentru ciocan 40cm / 500-800g Pret Negociat
Cheie negativa cr-va torx t30 / 160x28mm Pret Negociat
Manusa bumbac elastica - 9 Pret Negociat
Cheie fixa cr-va forjata 8x9mm Pret Negociat
Tresa absorbanta 1mm/1.5m Pret Negociat
Manusa nitril cu poliester - 9 Pret Negociat
Filiera m4 Pret Negociat
PRV: 9.00 Lei 7.00 Lei
Burghiu metal hss 135° 5.5mm /e Pret Negociat
Burghiu beton bispiralat sds plus 4x110mm Pret Negociat
Tester tensiune lcd ac/dc 12-220v Pret Negociat
Burghiu lemn plat 20x150mm Pret Negociat
Manusa latex cu nailon - 7 Pret Negociat
Nituri-piulita otel - m8 / 18mm, 20/set Pret Negociat
Perie sarma alama tip circular cu tija 100mm Pret Negociat
Burghiu beton cilindric 12x150mm Pret Negociat
Burghiu metal hss-co 135° 5.1mm /e Pret Negociat
Surubelnita cr-va-mo maner soft-touch t8x75mm Pret Negociat
Burghiu metal hss-co 135° 1.0mm /e, 5/set Pret Negociat
Burghiu metal hss-co 135° 1.5mm /e, 5/set Pret Negociat
Burghiu metal hss-co 135° 3.2mm /e, 3/set Pret Negociat
Trafalet poliamida cu gratar vopsea 250mm Pret Negociat
Burghiu metal hss-co 135° 2.0mm /e, 5/set Pret Negociat
Varfuri negative 1/4 Pret Negociat
Burghiu metal hss-co 135° 3.5mm /e, 3/set Pret Negociat
Duze pistol silicon cu tub dozator, 10/set Pret Negociat
Pompa ulei manuala cu rezervor plastic 270ml Pret Negociat
Pompa ulei manuala cu rezervor plastic 220ml Pret Negociat
Burghiu metal hss-co 135° 4.8mm /e, 2/set Pret Negociat
Pensula par natural cu maner lacuit 4.0 Pret Negociat
Banda adeziva reparare 50mm / 25m - argintiu Pret Negociat

Aici aveți întreaga gamă de Scule, utilaje si materiale de Constructii perfecte pentru amenajarea casei tale.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune scule și utilaje pentru a vă desfășura proiectele de construcții cu succes, sunteți în locul potrivit! La magazinul nostru specializat în scule și utilaje, veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă echipa complet și a realiza lucrări de construcții de înaltă calitate.

Oferim o gamă variată de scule și echipamente, adaptate nevoilor din domeniul construcțiilor. De la scule manuale și echipamente de protecție, până la utilaje electrice și unelte specializate, suntem aici să vă furnizăm cele mai bune produse pentru a vă ajuta să obțineți rezultate remarcabile.

Indiferent dacă sunteți profesionist sau amator pasionat de construcții, avem în stoc o selecție vastă de scule și echipamente de înaltă calitate. Acestea sunt fabricate de branduri renumite, cunoscute pentru fiabilitatea și performanța produselor lor.

Magazinul nostru este specializat în scule și utilaje pentru construcții și vă oferă o experiență de cumpărături ușoară și convenabilă. Puteți explora gama noastră diversă de produse, inclusiv scule manuale, echipamente electrice, utilaje specializate și multe altele. Toate acestea sunt disponibile la prețuri competitive, pentru a vă ajuta să economisiți și să vă echipați în mod eficient.

Indiferent de natura proiectului dvs. de construcții, putem să vă oferim sculele și echipamentele potrivite. Vă putem ajuta să alegeți cele mai eficiente și durabile unelte, pentru a vă asigura că veți realiza lucrările într-un mod profesionist și eficient.

Echipa noastră de experți în scule și utilaje este pregătită să vă ofere suport și sfaturi personalizate, astfel încât să puteți face alegerea potrivită pentru nevoile dvs. de construcții. Vă stăm la dispoziție cu informații și ghidare în alegerea celor mai bune scule și echipamente pentru proiectul dvs.

Așadar, nu mai pierdeți timp căutând în altă parte! Vizitați magazinul nostru online de scule și utilaje pentru construcții și beneficiați de cea mai bună selecție de produse, precum și de servicii excelente. Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să transformați proiectele de construcții în realitate cu scule și utilaje de calitate superioară!


Pe lângă categoriile principale aveți și categoriile secundare: Scule Electrice si Unelte, Utilaje de Constructii, Materiale Amenajari Interioare, Amenajari Exterioare, Feronerie si Accesorii, Scule Atelier Chei Clesti Surubelnite si Diverse, Unelte Instalatii Sanitare, Unelte Pneumatice, Accesorii Legare, unelte Multifunctionale.

Printre cuvintele căutate de utiliztatori găsiți: Echipamente Electrice, Scule Profesionale, Scule de mana si Unelte, Depozitare, Echipamente Protectia Muncii, Masini de Debitare, masini aschiere, Burghie, Nivele, Betoniere, Roabe, placi Compactoare, Maiuri Compactoare, Taietoare de Beton, Slefuitoare de Beton, Vibratoare de Beton, Rigle Vibrante, Zidarie, Vopsele, Pigmenti, Unelte Vopsit, Unelte Tencuit, Pistol de Tencuit, Plinte si Izolatii, Usi, Usi Interior, Kit Automatizari Porti, Kit Automatizari Usa Garaj, Termoizolanti, Cosuri Fum, Foarfeca Taiat Tevi, Set tarozi, Set perforatoare,