• Brand
 • Pret
  Lei
   – 
  Lei
  • 29Lei
  • 22080Lei

Introducere:
Instalațiile GPL (gaz petrolier lichefiat) sunt o opțiune tot mai populară pentru încălzirea și gătitul în locuințe.


I. Beneficiile Instalațiilor GPL pentru casă:

 1. Economii la costurile de energie: Instalațiile GPL oferă economii semnificative la costurile de energie pentru încălzire și gătit. GPL-ul este mai accesibil decât alte surse de energie, cum ar fi gazele naturale sau energia electrică, permițându-vă să reduceți facturile lunare.
 2. Ecologic și sustenabil: Utilizarea GPL-ului în casă contribuie la reducerea impactului asupra mediului înconjurător. GPL-ul emite cantități mai mici de emisii poluante în comparație cu combustibilii fosili tradiționali, astfel încât puteți contribui la protejarea mediului în timp ce vă bucurați de confortul casei dumneavoastră.
 3. Flexibilitate în utilizare: Instalațiile GPL oferă o versatilitate excelentă. Acestea pot fi utilizate pentru încălzirea casei, producerea apei calde menajere și gătit. Indiferent de necesitățile dumneavoastră, instalațiile GPL pot fi adaptate pentru a satisface toate cerințele.

II. Funcționarea Instalațiilor GPL pentru casă: Instalațiile GPL pentru casă constau într-un rezervor de GPL montat în exteriorul casei, o conductă de alimentare care transportă GPL-ul către echipamentele respective, precum cazanele de încălzire sau plitele de gătit, și o centrală electronică de comandă. Procesul de funcționare implică următorii pași:

 1. GPL-ul este livrat din rezervor prin intermediul unei pompe și ajunge la echipamentele de utilizare.
 2. GPL-ul este ars în cazane sau aragaze prin intermediul unui sistem de ardere controlat, oferind căldură pentru încălzirea casei sau energie termică pentru gătit.
 3. Centrala electronică de comandă monitorizează și reglează procesul de funcționare pentru a asigura o eficiență maximă și siguranță.

III. Importanța instalării profesionale a Instalațiilor GPL pentru casă:

 1. Siguranță maximă: O instalare profesională a Instalațiilor GPL este esențială pentru asigurarea siguranței în casă. Echipa specializată va verifica și va monta toate componentele în conformitate cu standardele de siguranta.


instalatii gpl  diverse accesorii gpl si kituri gpl