• Brand
 • Pret
  Lei
   – 
  Lei
  • 29Lei
  • 1159Lei

Accesorii GPL sunt componente suplimentare sau piese de echipament utilizate în sistemul de alimentare cu gaz petrolier lichefiat (GPL). Aceste accesorii joacă un rol important în asigurarea funcționării eficiente și sigure a instalației GPL. Iată câteva dintre cele mai comune accesorii GPL:

 1. Rezervoare GPL: Rezervoarele GPL sunt utilizate pentru a stoca gazul petrolier lichefiat în stare lichidă. Aceste rezervoare sunt fabricate din materiale rezistente și sunt proiectate pentru a fi sigure și durabile. Există diferite dimensiuni și capacități disponibile, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului.
 2. Supape de umplere: Supapele de umplere sunt montate pe rezervoarele GPL și sunt utilizate pentru a umple rezervorul cu gaz lichefiat. Acestea sunt echipate cu mecanisme de siguranță pentru a preveni scurgerile și pentru a asigura o umplere corectă și eficientă.
 3. Regulatoare de presiune: Regulatoarele de presiune sunt montate între rezervorul GPL și echipamentele de consum, cum ar fi aragazele sau cazanele. Acestea reglează presiunea gazului livrat către echipamente pentru a asigura o ardere controlată și eficientă. Regulatoarele de presiune sunt esențiale pentru a evita fluctuațiile mari de presiune și pentru a asigura un flux constant de gaz.
 4. Conducte și fitinguri: Conductele și fitingurile sunt utilizate pentru a conecta rezervorul GPL cu echipamentele de consum. Acestea sunt fabricate din materiale rezistente la coroziune și sunt concepute pentru a rezista presiunii și temperaturilor specifice ale gazului lichefiat. Montarea adecvată și sigură a conductelor și fitingurilor este esențială pentru prevenirea scurgerilor și asigurarea unei funcționări sigure.
 5. Valvole de siguranță: Valvoalele de siguranță sunt componente cheie pentru protecția instalației GPL. Acestea sunt proiectate pentru a elibera presiunea excesivă în cazul unei creșteri neașteptate sau a unui defect în sistem. Valvolele de siguranță asigură o funcționare sigură și previn riscurile asociate cu acumularea presiunii în instalație.
 6. Indicatori de nivel: Indicatorii de nivel sunt utilizati pentru a monitoriza cantitatea de gaz rămasă în rezervorul GPL. Aceștia oferă informații despre nivelul de umplere, permițând utilizatorului să planifice reumplerea rezervorului în timp util.
 7. Sisteme de filtrare și separatoare de apă: Aceste accesorii sunt utilizate pentru a asigura calitatea gazului furnizat către echipamentele de consum. Filtrarea și separarea apei din gazul