• Brand
 • Pret
  Lei
   – 
  Lei
  • 340Lei
  • 1680Lei

Buteliile GPL sunt recipiente portabile utilizate pentru a stoca și transporta gazul petrolier lichefiat (GPL) în stare lichidă. Aceste butelii sunt fabricate din materiale rezistente la presiune și sunt concepute pentru a fi sigure și ușor de manevrat. Iată o descriere a caracteristicilor și componentelor principale ale buteliilor GPL:

 1. Material și construcție: Buteliile GPL sunt de obicei fabricate din oțel sau aluminiu, deoarece aceste materiale sunt capabile să reziste presiunii ridicate exercitate de gazul lichefiat. Buteliile sunt construite în conformitate cu standardele de siguranță și sunt testate pentru a asigura că sunt rezistente și durabile în utilizare.
 2. Capacitate: Capacitatea buteliilor GPL poate varia în funcție de dimensiunea și scopul utilizării. Ele pot avea capacități diferite, cum ar fi 10 kg, 15 kg, 20 kg sau chiar mai mari. Capacitatea buteliei este importantă pentru a determina cantitatea de gaz stocată în interior și perioada de timp pentru care poate fi utilizată.
 3. Valvă de umplere și oprire: Buteliile GPL sunt echipate cu o valvă de umplere și oprire situată în partea superioară. Această valvă permite umplerea buteliei cu gaz și controlează fluxul de gaz în timpul utilizării. Valva de oprire este proiectată pentru a închide fluxul de gaz în caz de necesitate, oferind o funcționare sigură și controlată.
 4. Indicator de nivel: Pentru a monitoriza nivelul de gaz rămas în butelie, aceasta este dotată cu un indicator de nivel. Acest indicator poate fi vizual sau poate include o scară numerică, astfel încât utilizatorul să poată estima cantitatea de gaz rămasă și să planifice reumplerea buteliei în timp util.
 5. Mâner și suport: Buteliile GPL sunt prevăzute cu un mâner și un suport pentru a facilita manipularea și transportul. Mânerul este conceput pentru a oferi o prindere confortabilă și sigură în timpul manevrării buteliei. Suportul poate fi un element integrat sau poate fi un accesoriu separat care permite fixarea buteliei într-o poziție stabilă.
 6. Etichetare și siguranță: Buteliile GPL sunt etichetate în conformitate cu reglementările și standardele de siguranță. Etichetele includ informații importante, cum ar fi capacitatea buteliei, data fabricației, data expirării și informații de siguranță. Buteliile sunt de asemenea dotate cu dispozitive de siguranță, cum ar fi supapele de siguranță, pentru a preveni acumularea excesivă de presiune și pentru a asigura o utilizare sigură.
 7. Verificări și inspecții periodice: Pentru a menține siguranța și funcționare