Amaranth ecologic 200gr
15 Produs(e)
223688
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 22 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Amaranthul este considerat ca si un frate mai mic al quinoei. Face parte din categoria supercerealelor fiind unul din cele mai nutritive alimente cunoscute avand o valoare proteica mai mare decat orezul, faina integrala de grau, ovaz sau secara. De asemenea este bogat in lizina (proteina de inalta calitate), fibre, vitamina A, E, B, D, aminoacizi esentiali si minerale ca fier, magneziu, zinc, fosfor, cupru si mai ales mangan, dar si mai mult calciu decat alte cereale. Contine 16% proteine pure si este lipsit de gluten.Este o cereala versatila in retetele vegetariene si poate fi folosita alaturi de iaurt, fructe sau amestecata cu miere sau chiar fructe uscate.Se mai poate folosi ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc).Se foloseşte în cure sau preparate culinare delicate, precum salate, sosuri, iaurt sau amestec cu miere. Dupa fierbere se pot folosi in supe si salate, sau pot fi consumate cu fructe proaspete. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan._x000D_ A se pastra la loc uscat si racoros. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan._x000D_ A se pastra la loc uscat si racoros.Descriere produs
Amaranthul este considerat ca si un frate mai mic al quinoei. Face parte din categoria supercerealelor fiind unul din cele mai nutritive alimente cunoscute avand o valoare proteica mai mare decat orezul, faina integrala de grau, ovaz sau secara. De asemenea este bogat in lizina (proteina de inalta calitate), fibre, vitamina A, E, B, D, aminoacizi esentiali si minerale ca fier, magneziu, zinc, fosfor, cupru si mai ales mangan, dar si mai mult calciu decat alte cereale. Contine 16% proteine pure si este lipsit de gluten.Este o cereala versatila in retetele vegetariene si poate fi folosita alaturi de iaurt, fructe sau amestecata cu miere sau chiar fructe uscate.Se mai poate folosi ca materie prima la prepararea produselor pe baza de amaranth (fulgi, faina, etc).Se foloseşte în cure sau preparate culinare delicate, precum salate, sosuri, iaurt sau amestec cu miere. Dupa fierbere se pot folosi in supe si salate, sau pot fi consumate cu fructe proaspete. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan._x000D_ A se pastra la loc uscat si racoros. Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan._x000D_ A se pastra la loc uscat si racoros.