ARONIA STORE SRL (96 produse)
Casa, Bricolaj si Petshop
Textile si covoare Textile camera Textile baie
Gradinarit Plante si Flori
Bucatarie si servire Ustensile gatit
Ingrijire personala si cosmetice
Cosmetice si Ingrijire personala Solare Ingrijire corp Ingrijire ten
Cosmetice profesionale Ingrijire par
Articole Sanatate si Wellness Aparate medicale
Jucarii, Copii si Bebe
Igiena si ingrijire copii Igiena si ingrijire
Electrocasnice si Climatizare

Termeni si Conditii ARONIA STORE SRL

Facem toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine nuantele, gramajele, caracteristicile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, nuantele pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Informatii Livrare ARONIA STORE SRL

Produsele comercializate de catre noi sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.Taxa de livrare este unica, 18 lei indiferent de zona sau greutate.

Informatii Garantie ARONIA STORE SRL

Toate produsele comercializate de ARONIA STORE beneficiaza de garantie pentru o perioada de 14 zile de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Politica de Retur ARONIA STORE SRL

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro