Balansoar cu melodii si vibratii Baby Lion

10 Produs(e)
MYH283093

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 18.00 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Rate lunare

de la 15.75 Lei

Vezi detalii

Descriere produs

Balansoarul cu melodii si vibratii Baby Lion este potrivit chiar si pentru nou nascuti. Centura de siguranta asigura protectie la balansare, iar datorita spatarului reglabil, se poate folosi ca un scaun stabil pentru relaxare. Copiii sezand in balansoar, se pot juca cu cele 3 jucarii zornaitoare situate pe bara. Balansoarul cu melodii si vibratii Baby Lion este solutia perfecta pentru a linisti bebelusul, cu melodiile relaxante, sau cu treptele de vibratii. Ofera un somn linistit, dar si ore de relaxare pentru proaspetii parinti. O caracteristica foarte importanta, bara de jucarii ajuta la dezvoltarea motorie, si al simtului auditiv, bebelusul va incepe sa faca legatura dintre cauza si efect. Datorita culorilor vii, si a animalutelor vesele, va fi atractia principala al bebelusilor.


Miscarile fata-spate ale balansoarului il vor mentine calm pe bebelus, dar in acelasi timp il vor si distra


Pe masura ce bebelusul creste, bara de jucarii se poate detasa, iar balansoarul se poate folosi de catre copii pana la 18 kg.


 Este usor de transportat, il puteti lua cu dvs. oriunde.

Descriere produs

Balansoarul cu melodii si vibratii Baby Lion este potrivit chiar si pentru nou nascuti. Centura de siguranta asigura protectie la balansare, iar datorita spatarului reglabil, se poate folosi ca un scaun stabil pentru relaxare. Copiii sezand in balansoar, se pot juca cu cele 3 jucarii zornaitoare situate pe bara. Balansoarul cu melodii si vibratii Baby Lion este solutia perfecta pentru a linisti bebelusul, cu melodiile relaxante, sau cu treptele de vibratii. Ofera un somn linistit, dar si ore de relaxare pentru proaspetii parinti. O caracteristica foarte importanta, bara de jucarii ajuta la dezvoltarea motorie, si al simtului auditiv, bebelusul va incepe sa faca legatura dintre cauza si efect. Datorita culorilor vii, si a animalutelor vesele, va fi atractia principala al bebelusilor.Miscarile fata-spate ale balansoarului il vor mentine calm pe bebelus, dar in acelasi timp il vor si distraPe masura ce bebelusul creste, bara de jucarii se poate detasa, iar balansoarul se poate folosi de catre copii pana la 18 kg. Este usor de transportat, il puteti lua cu dvs. oriunde.

Negociat

Produsul Balansoar cu melodii si vibratii Baby Lion este vandut prin negociat.ro de AKIRA KINDER SPORT Partener

negociat

NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Negociaza pretul!

Balansoar cu melodii si vibratii Baby Lion

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.