Camera trotineta fs08b

Camera trotineta fs08b

12 Produs(e)
265175

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 22 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Produs de calitate, cu caracteristici si functii care raspund nevoilor zilnice. O alegere excelenta pentru uz personal sau profesional.

Descriere produs

Produs de calitate, cu caracteristici si functii care raspund nevoilor zilnice. O alegere excelenta pentru uz personal sau profesional.

Informatii suplimentare

Brand:
Pegas
Model Produs:
65175
Tip produs:
Camera trotineta

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Camera trotineta fs08b având numărul de identificare 265175 are un stoc estimativ de 12 bucăți și este vândut la prețul de 31.00lei, iar livrarea costă 22.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de ANY PLACE MEDIA SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 2.58 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Vehicule electrice si alte produse din categoria Auto, Moto

Evolutie pret

Negociaza pretul!

Camera trotineta fs08b

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.