Carne la Garnita in Untura– 700g
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 25 lei
Timp livrare: 3 zile
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Carne la Garnita in Untura : Carne simpla sau coaste afumate cu Carnat afumat la Garnita in Untura – Traditie si Savoare Autentica
Carnea la garnita in untura este un preparat traditional, specific bucatariei romanesti, cunoscut pentru gustul sau bogat si metoda autentica de conservare. Acest preparat a fost folosit de generatii intregi ca o modalitate naturala de a pastra carnea timp indelungat, iar astazi, carnea la garnita este apreciata pentru aroma sa intensa si textura frageda, care se pastreaza datorita unturii.
Caracteristici:
- Carne la Garnita in Untura o savoare intensa, bogata, specifica acestui mod de preparare, fiind infuzata cu aromele condimentelor si ale unturii. Gustul sau este profund, avand o nota de fum deoarece este afumata in prealabil apoi prajita in untura de porc.
- Carnea devine frageda si suculenta, conservata in untura, mentinandu-si textura moale si usor de desfacut. Untura o protejeaza, pastrand-o suculenta.
- Bucatile de carne si carnat se prezinta in straturi, acoperite de untura solidificata, avand o culoare aurie si o consistenta care pastreaza suculenta naturala a preparatului.
Descriere produs
Carne la Garnita in Untura : Carne simpla sau coaste afumate cu Carnat afumat la Garnita in Untura – Traditie si Savoare Autentica
Carnea la garnita in untura este un preparat traditional, specific bucatariei romanesti, cunoscut pentru gustul sau bogat si metoda autentica de conservare. Acest preparat a fost folosit de generatii intregi ca o modalitate naturala de a pastra carnea timp indelungat, iar astazi, carnea la garnita este apreciata pentru aroma sa intensa si textura frageda, care se pastreaza datorita unturii.
Caracteristici:
- Carne la Garnita in Untura o savoare intensa, bogata, specifica acestui mod de preparare, fiind infuzata cu aromele condimentelor si ale unturii. Gustul sau este profund, avand o nota de fum deoarece este afumata in prealabil apoi prajita in untura de porc.
- Carnea devine frageda si suculenta, conservata in untura, mentinandu-si textura moale si usor de desfacut. Untura o protejeaza, pastrand-o suculenta.
- Bucatile de carne si carnat se prezinta in straturi, acoperite de untura solidificata, avand o culoare aurie si o consistenta care pastreaza suculenta naturala a preparatului.