Ceai pelinita 120gr dorel plant
24 Produs(e)
218530
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 22 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Ceai de Peliniță 120gr - Un Elixir Natural Pelinița este o plantă recunoscută pentru proprietățile sale medicinale, fiind utilizată de peste 2000 de ani în medicina tradițională chineză. Ceaiul de Peliniță de 120gr este un supliment alimentar ce contribuie la combaterea diverselor tipuri de cancer, inclusiv leucemie, cancer de colon, melanom, cancer la sân, cancer de prostată, tumori cerebrale, cancer de rinichi, cancer al pancreasului, cancer osos și cancer laringian. Modul de preparare este simplu: o lingură mare de plantă la 250ml apă, se face infuzie și se lasă la răcit cca. 12-15 minute. Doza zilnică recomandată este de 3 linguri circa (8-10g) plantă uscată se infuzează în 750 ml de apă. Ceaiul se consumă călduț, după masă cu 5-10 minute timp de 5 zile consum, iar 2 zile pauză. Cura se reia în continuare, adică 5 zile consum, iar 2 zile pauză, și durează până la vindecare totală. Consumul acestui ceai ajută la creșterea cantității de flavonoizi din sânge cu 25%, stimulând astfel organismul să se apere de cancer. Este important de menționat că acest produs este un supliment alimentar și nu înlocuiește o dietă variată, echilibrată și un mod de viață sănătos. A se consuma, de preferință, până la data marcată pe ambalaj. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină și umiditate, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Întrebări și Răspunsuri Cum se prepară ceaiul de Peliniță? O lingură mare de plantă la 250ml apă, se face infuzie și se lasă la răcit cca. 12-15 minute. Doza zilnică recomandată este de 3 linguri circa (8-10g) plantă uscată se infuzează în 750 ml de apă. Ce beneficii aduce consumul de ceai de Peliniță? Consumul de ceai de Peliniță contribuie la combaterea diverselor tipuri de cancer, ajută la creșterea cantității de flavonoizi din sânge cu 25%, stimulând astfel organismul să se apere de cancer. Ce precauții trebuie luate în considerare? Este important să nu se depășească doza zilnică recomandată și să se păstreze produsul la temperatura camerei, ferit de lumină și umiditate, în ambalajul original. Acest produs este un supliment alimentar și nu înlocuiește o dietă variată, echilibrată și un mod de viață sănătos.Descriere produs
Ceai de Peliniță 120gr - Un Elixir Natural Pelinița este o plantă recunoscută pentru proprietățile sale medicinale, fiind utilizată de peste 2000 de ani în medicina tradițională chineză. Ceaiul de Peliniță de 120gr este un supliment alimentar ce contribuie la combaterea diverselor tipuri de cancer, inclusiv leucemie, cancer de colon, melanom, cancer la sân, cancer de prostată, tumori cerebrale, cancer de rinichi, cancer al pancreasului, cancer osos și cancer laringian. Modul de preparare este simplu: o lingură mare de plantă la 250ml apă, se face infuzie și se lasă la răcit cca. 12-15 minute. Doza zilnică recomandată este de 3 linguri circa (8-10g) plantă uscată se infuzează în 750 ml de apă. Ceaiul se consumă călduț, după masă cu 5-10 minute timp de 5 zile consum, iar 2 zile pauză. Cura se reia în continuare, adică 5 zile consum, iar 2 zile pauză, și durează până la vindecare totală. Consumul acestui ceai ajută la creșterea cantității de flavonoizi din sânge cu 25%, stimulând astfel organismul să se apere de cancer. Este important de menționat că acest produs este un supliment alimentar și nu înlocuiește o dietă variată, echilibrată și un mod de viață sănătos. A se consuma, de preferință, până la data marcată pe ambalaj. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină și umiditate, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Întrebări și Răspunsuri Cum se prepară ceaiul de Peliniță? O lingură mare de plantă la 250ml apă, se face infuzie și se lasă la răcit cca. 12-15 minute. Doza zilnică recomandată este de 3 linguri circa (8-10g) plantă uscată se infuzează în 750 ml de apă. Ce beneficii aduce consumul de ceai de Peliniță? Consumul de ceai de Peliniță contribuie la combaterea diverselor tipuri de cancer, ajută la creșterea cantității de flavonoizi din sânge cu 25%, stimulând astfel organismul să se apere de cancer. Ce precauții trebuie luate în considerare? Este important să nu se depășească doza zilnică recomandată și să se păstreze produsul la temperatura camerei, ferit de lumină și umiditate, în ambalajul original. Acest produs este un supliment alimentar și nu înlocuiește o dietă variată, echilibrată și un mod de viață sănătos.