CENTRALA ELECTRICĂ ELLA 300 Garantie 24 luni

CENTRALA ELECTRICĂ ELLA 300 Garantie 24 luni

1 Produs(e)
ella300
Mai este doar o bucata in stoc.

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 50 lei

Timp livrare: 7 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • PRV: 5,496.50 Lei
  4,910.00 Lei TVA inclus
  Pret Negociat
  +

  Adauga la favorite


  Rate lunare

  de la 409.17 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

In general, centrala merge cel mai bine la încaperi de pana la 100m.p.sau 220m.c. dar, in cazuri deoasebite, cand lipseste posibilitatea de curent trifazic, ea va încalzi si case de pana la 300m.c. adica cca 140m.p. cu conditia unei izolatii bune, in primul rand a tavanului, cu polistiren sau vata mierala, un traseu cat mai scurt a conductelor, a caloriferelor nesupradimensionate si amplasate pe pereti interiori, nu sub geamuri.


 Daca instalatia de calorifere e cu distribuitoare, atunci aveti nevoie de o putere mai mare, respectriv curent trifazic, din cauza pierderilor suplimentare prin traseele lungi. (Nu se refera și la încalzirea în pardoseală, unde distribuitoarele sunt indispensabile).


– Puterea absorbita – max. 6KW (Echivalentul a 9-12KW rezistenţe)


- Curentul max. absorbit 31A– Clasa de randament energetic sezionier A+


– Randament energetic sezonier 99 %– Protectie impotriva inghetului


– Tensiune nominala 220 V– Curentul max. absorbit 32A


– Temperatura maxima pentru circuitul de incalzire 70 °C


– Nivelul de putere acustica 10 dB– Grad de protectie IP 41


- Greutate max.16 kg- Dimensiuni max.31x22x61 cm


 


Centralele ELLA funcţionează exclusiv pe curent electric.


Totodată ele se caracterizează printr-un consum redus de energie, astfel încât am reuşit să facem concurenţă centralelor pe gaz natural, lăsand mult în urmă pe cele care folosesc GPL şi cele cu rezistenţă (fir de nichelină). Spre deosebire de sistemele bazate pe gaz, la instalarea şi exploatarea centralelor noastre nu veţi mai avea costuri suplimentare cu proiecte, autorizaţii, branşamente etc. care ajung să dubleze preţul centralei.


In ce priveste siguranța, aceste centrale nu folosesc flacara, sisteme radioactive sau pulsuri electromagnetice de frecvență înaltă (inducție) care ar pune în pericol sănătatea sau viața.


AVANTAJE • – SUNT ECOLOGICE

 • – NU EMANA NOXE, NU NECESITA COSURI DE FUM – NU NECESITĂ REŢEA DE APĂ CURENTĂ

 • – NU NECESITĂ APROBARI PENTRU MONTARE

 • – AU DIMENSIUNI DE GABARIT REDUSE, SUNT SIMPLU DE MONTAT ŞI ÎNTREŢINUT

 • – DURATA DE FUNCŢIONARE DE PESTE 10 ANI

 • – NU EXISTĂ PERICOL DE EXPLOZIE, INCENDIU SAU DETERIORARE A INSTALAŢIEI

 • - CONTROL TEMPERATURA APA

 • - CONTROL TEMPERATURA APA

 • - POMPA DE RECIRCULARE INCLUSA

 •  


SE POATE  CONECTA  ÎN PARALEL LA UN CAZAN CU LEMNE


 


DE CE CENTRALELE ELLA ?


Productia noastra se adreseaza in special consumatorilor din localitatile unde nu este condus gaz natural, dar si celor, ce folosesc azi pentru incalzire gazul natural, dar care i-si doresc mai multa siguranta la aprox. acelasi consum.


Orice test comparativ arata superioritatea eficientei reactoarelor cu electrozi in comparatie cu cele cu rezistenta si alte aparate dotate tot cu rezistente, cum ar fi resouri, radiatoare cu ulei, panouri radiante. Aceasta se confirma si prin facturile la curent.


Performante.


Comparati:  Doua radiatoare electrice cu ulei au cate 2,2kw fiecare. Evident, ele pot incalzi doar 2 camere. ELLA 150 poate incalzi un apartament cu trei camere (5 calorifere) puterea ei fiind aceeasi, adica pana in 4,5 kw (20A).


Principiul incalzirii cu electrozi care sta la baza centralelor ELLA, este binecunoscut in lume si chiar la noi in tara. Astfel, centralele bazate pe acelas principiu functioneaza cu succes din anul 2002, iar in afara chiar de mai mult timp. Datorita consumului considerabil mai redus comparativ cu sistemele de incalzire cu rezistente, aceste centrale continua sa acapareze tot mai mult teren. Urmarind cu atentie evolutia lor, noi am reusit sa le modernizam prin centralele ELLA, pastrand avantajul principal – gradul de eficienta. Astfel, azi va putem propune un aparat fiabil, silentios, sigur si eficient, care mai are si avantajul dimensiunilor reduse si posibilitatii amplasarii lui in spatii ferite, fara sa deranjeze sau sa ocupe spatiu prea mult.


Siguranta.


In ce priveste siguranta si gradul de protectie, centralelor ELLA li se poate atribui cel mai inalt grad. Spre deosebire de centralele de alt tip, scurgerea accidentala a apei din elementul incalzitor nu va duce la o supraincalzire, acesta oprindu-se in mod firesc, fara ajutorul vreunui sistem, care ar putea da rateu. Controlul suprasarcinii se efectueaza de catre un limitator automat de curent. Disparitia sau ruperea accidentala a impamantarii nu va insemna pericol de electrocutare si chiar disparitia nulului va insemna automat oprirea fazei pe elementul incalzitor, tot in mod natural. Este demn de remarcat faptul, ca ELLA nu necesita presiune in sistem si apa curenta. Astfel, suntem onorati sa va anuntam, ca ELLA, este probabil cel mai bun aparat incalzitor cu curent electric din lume, fiind lipsit de neajunsuri cum ar fi radiatii magnetice (aparate cu inductie), pericole de incendiu si electrocutare, combinat cu un randament maximal.Centralele noastre au agrementele (CE), conform Art.5 din HG nr.1022/2002.


IMPORTANT:  In general, centralele cu electrozi nu suporta impamantarea in conditiile cand instalatia electrica este dotata cu o siguranta diferentiala, care in UE a devenit obligatorie. Noi am reusit sa depasim acest neajuns, astfel ca centralele noastre functioneaza fara probleme in sisteme cu siguranta diferentiala.


Majoritatea populatiei tarilor europene si in special Franta, au sisteme electrice de incalzire a locuintelor (o pondere de cca 75%). Utilizind centralele ELLA, in locul sistemelor de incalzire electrice clasice, se poate realiza o economie de peste 35%.


Microcentrala ELLA Systems, o solutie moderna si simpla pentru incalzirea locuintelor, birourilor, micilor spatii comerciale si caselor de vacanta.


 

Descriere produs

In general, centrala merge cel mai bine la încaperi de pana la 100m.p.sau 220m.c. dar, in cazuri deoasebite, cand lipseste posibilitatea de curent trifazic, ea va încalzi si case de pana la 300m.c. adica cca 140m.p. cu conditia unei izolatii bune, in primul rand a tavanului, cu polistiren sau vata mierala, un traseu cat mai scurt a conductelor, a caloriferelor nesupradimensionate si amplasate pe pereti interiori, nu sub geamuri. Daca instalatia de calorifere e cu distribuitoare, atunci aveti nevoie de o putere mai mare, respectriv curent trifazic, din cauza pierderilor suplimentare prin traseele lungi. (Nu se refera și la încalzirea în pardoseală, unde distribuitoarele sunt indispensabile).– Puterea absorbita – max. 6KW (Echivalentul a 9-12KW rezistenţe)- Curentul max. absorbit 31A– Clasa de randament energetic sezionier A+– Randament energetic sezonier 99 %– Protectie impotriva inghetului– Tensiune nominala 220 V– Curentul max. absorbit 32A– Temperatura maxima pentru circuitul de incalzire 70 °C– Nivelul de putere acustica 10 dB– Grad de protectie IP 41- Greutate max.16 kg- Dimensiuni max.31x22x61 cm Centralele ELLA funcţionează exclusiv pe curent electric.Totodată ele se caracterizează printr-un consum redus de energie, astfel încât am reuşit să facem concurenţă centralelor pe gaz natural, lăsand mult în urmă pe cele care folosesc GPL şi cele cu rezistenţă (fir de nichelină). Spre deosebire de sistemele bazate pe gaz, la instalarea şi exploatarea centralelor noastre nu veţi mai avea costuri suplimentare cu proiecte, autorizaţii, branşamente etc. care ajung să dubleze preţul centralei.In ce priveste siguranța, aceste centrale nu folosesc flacara, sisteme radioactive sau pulsuri electromagnetice de frecvență înaltă (inducție) care ar pune în pericol sănătatea sau viața.AVANTAJE

 • – SUNT ECOLOGICE


 • – NU EMANA NOXE, NU NECESITA COSURI DE FUM – NU NECESITĂ REŢEA DE APĂ CURENTĂ


 • – NU NECESITĂ APROBARI PENTRU MONTARE


 • – AU DIMENSIUNI DE GABARIT REDUSE, SUNT SIMPLU DE MONTAT ŞI ÎNTREŢINUT


 • – DURATA DE FUNCŢIONARE DE PESTE 10 ANI


 • – NU EXISTĂ PERICOL DE EXPLOZIE, INCENDIU SAU DETERIORARE A INSTALAŢIEI


 • - CONTROL TEMPERATURA APA


 • - CONTROL TEMPERATURA APA


 • - POMPA DE RECIRCULARE INCLUSA


 •  
SE POATE  CONECTA  ÎN PARALEL LA UN CAZAN CU LEMNE DE CE CENTRALELE ELLA ?Productia noastra se adreseaza in special consumatorilor din localitatile unde nu este condus gaz natural, dar si celor, ce folosesc azi pentru incalzire gazul natural, dar care i-si doresc mai multa siguranta la aprox. acelasi consum.Orice test comparativ arata superioritatea eficientei reactoarelor cu electrozi in comparatie cu cele cu rezistenta si alte aparate dotate tot cu rezistente, cum ar fi resouri, radiatoare cu ulei, panouri radiante. Aceasta se confirma si prin facturile la curent.Performante.Comparati:  Doua radiatoare electrice cu ulei au cate 2,2kw fiecare. Evident, ele pot incalzi doar 2 camere. ELLA 150 poate incalzi un apartament cu trei camere (5 calorifere) puterea ei fiind aceeasi, adica pana in 4,5 kw (20A).Principiul incalzirii cu electrozi care sta la baza centralelor ELLA, este binecunoscut in lume si chiar la noi in tara. Astfel, centralele bazate pe acelas principiu functioneaza cu succes din anul 2002, iar in afara chiar de mai mult timp. Datorita consumului considerabil mai redus comparativ cu sistemele de incalzire cu rezistente, aceste centrale continua sa acapareze tot mai mult teren. Urmarind cu atentie evolutia lor, noi am reusit sa le modernizam prin centralele ELLA, pastrand avantajul principal – gradul de eficienta. Astfel, azi va putem propune un aparat fiabil, silentios, sigur si eficient, care mai are si avantajul dimensiunilor reduse si posibilitatii amplasarii lui in spatii ferite, fara sa deranjeze sau sa ocupe spatiu prea mult.Siguranta.In ce priveste siguranta si gradul de protectie, centralelor ELLA li se poate atribui cel mai inalt grad. Spre deosebire de centralele de alt tip, scurgerea accidentala a apei din elementul incalzitor nu va duce la o supraincalzire, acesta oprindu-se in mod firesc, fara ajutorul vreunui sistem, care ar putea da rateu. Controlul suprasarcinii se efectueaza de catre un limitator automat de curent. Disparitia sau ruperea accidentala a impamantarii nu va insemna pericol de electrocutare si chiar disparitia nulului va insemna automat oprirea fazei pe elementul incalzitor, tot in mod natural. Este demn de remarcat faptul, ca ELLA nu necesita presiune in sistem si apa curenta. Astfel, suntem onorati sa va anuntam, ca ELLA, este probabil cel mai bun aparat incalzitor cu curent electric din lume, fiind lipsit de neajunsuri cum ar fi radiatii magnetice (aparate cu inductie), pericole de incendiu si electrocutare, combinat cu un randament maximal.Centralele noastre au agrementele (CE), conform Art.5 din HG nr.1022/2002.IMPORTANT:  In general, centralele cu electrozi nu suporta impamantarea in conditiile cand instalatia electrica este dotata cu o siguranta diferentiala, care in UE a devenit obligatorie. Noi am reusit sa depasim acest neajuns, astfel ca centralele noastre functioneaza fara probleme in sisteme cu siguranta diferentiala.Majoritatea populatiei tarilor europene si in special Franta, au sisteme electrice de incalzire a locuintelor (o pondere de cca 75%). Utilizind centralele ELLA, in locul sistemelor de incalzire electrice clasice, se poate realiza o economie de peste 35%.Microcentrala ELLA Systems, o solutie moderna si simpla pentru incalzirea locuintelor, birourilor, micilor spatii comerciale si caselor de vacanta. 

Informatii suplimentare

Brand:
Craigellachie
Model Produs:
la300
Tip produs:
CENTRALA ELECTRICĂ

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul CENTRALA ELECTRICĂ ELLA 300 Garantie 24 luni având numărul de identificare ella300 are un stoc estimativ de 1 bucăți și este vândut la prețul de 4,910.00lei, iar livrarea costă 50.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de ELLASYSTEMSHEATINGSRL-D Partener și poate fi achiziționat în rate de la 409.17 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Centrale termice si alte produse din categoria Electrocasnice si Climatizare

Promovate

Recenzii

Grigore 06/03/2020, 14:01
Centrala este foarte buna. Recomand.
Alexandru 06/03/2020, 13:56
O centrala super buna

Negociaza pretul!

CENTRALA ELECTRICĂ ELLA 300 Garantie 24 luni

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

Sneakers sport barbati, negru Pret Negociat
Sneakers sport barbati, gri Pret Negociat
PRV: 349.90 Lei 199.90 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat
Ghete Letoon model camuflaj Negru 7010 Pret Negociat
Ghete Letoon model Gri 7010 Pret Negociat
PRV: 146.26 Lei 102.00 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat