CRISTIFRIG S.R.L (184 produse)
Auto, Moto
Reparatii si echipamente auto Echipamente profesionale
Electrocasnice si Climatizare
Espressoare, cafetiere si accesorii Cafea si ceai
Aragazuri, hote si cuptoare Aragazuri
Laptopuri, Tablete si Telefoane
Telefoane mobile si accesorii Telefoane mobile

Termeni si Conditii CRISTIFRIG S.R.L

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractuluiVa rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Cristifrig SRL sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.Administratorul Cristifrig SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.FraudaIn scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Cristifrig SRL nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.Drept aplicabilPrin folosirea site-ului utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Cristifrig SRL (cristifrig.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.Disponibilitatea serviciuluiAdministratorul Cristifrig SRL (cristifrig.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email vanzari@cristifrig.ro

Informatii Livrare CRISTIFRIG S.R.L

Livrarea produselor se face prin curier rapid.1-2 zile lucratoare,Urgent Cargus

Informatii Garantie CRISTIFRIG S.R.L

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile.In caz de defectiune acestea vor fi analizate si se va dispune inlocuirea acestuia in cazul in care defectiunea nu a survenit ca urmare a folosirii necorespunzatoare.Daca produsul nu mei este pe stoc sau daca clientul solicita rambursarea banii vor fi transferati in termen de 3 zile lucratoare in contul indicat de catre client. 1. Aparatele si accesoriile acestora trebuiesc instalate in concordanta cu scopul pentru care au fost proiectate. 2. Instalarea si punerea in functiune trebuie efectuata de o persoana autorizata in acest sens. 3. In cazul unor probleme de functionare, va rugam adresati-va unei persoane competente in acest sens. In caz contrar, o interventie neprofesionista poate produce avarierea produsului si automat la pierderea garantiei acestuia.

Politica de Retur CRISTIFRIG S.R.L

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile daca acestea nu corespund din punct de vedere tehnic sau au fost comandate gresit.Costul returnarii produselor este suportat de catre cumparator.