Detergent dezinfectant pentru suprafete cu pompita, Bioform Plus, 750ml

clsp11
9 Produs(e)
Detalii Livrare

Cost livrare: 15 lei

Timp livrare: 4 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare
Termeni si Conditii
concurs negociat
Pret vechi: 18.26 Lei
18.00 Lei
Discount: 0.26 Lei (1%) Salvati 1%
+
Negociaza!
comanda telefonic

Descriere produs

Un ajutor ideal in dezinfectarea suprafetelor lavabile din toata casa (camera de zi, baie, bucatarie, camera copiilor, ateliere, garaje etc). 


Dezinfecteaza, curata si absoarbe mirosurile neplacute. Se poate folosi si pentru blaturile de lucru din bucatarie (mese de lucru, tocatoare, blat de bucatarie), pentru manerele usilor, jucariile copiilor, obiecte din sticla etc. 


Se pulverizeaza pe suprafata, se intinde cu o laveta sau burete, se lasa sa actioneze 15 minute. Nu necesita clatire. 


ATENTIE: Daunator vietii acvatice cu efecte de lunga durata. Daca se impune asistenta medicala, se va prezenta recipiemntul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti din abundenta cu apa timp de cateva minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca este posibil. Continuati clatirea. Daca iritatia persista, solicitati asistenta medicala. Aruncati continutul/recipientul in conformitate cu regulamentul. PRECAUTII: Nu folositi in combinatie cu alti detergenti sau alte tipuri de sapun. Daca ati folosit in prealabil alte produse, clatiti bine inainte de a utiliza acest produs. In acest mod se dezactiveaza substanta activa de dezinfectare - clorura de benzalconiu. Produsul Detergent dezinfectant pentru suprafete cu pompita, Bioform Plus, 750ml este vandut prin negociat.ro de Partener Callypso Expres Srl.

Negociaza pretul!

Detergent dezinfectant pentru suprafete cu pompita, Bioform Plus, 750ml

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.
NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Recenzii produs

acum e necesar
Scrie un comentariu