Detergent igienizant pentru rufe, 1,625 ml, Bioform Plus

clsp01
6 Produs(e)
Detalii Livrare
Termeni si Conditii
concurs negociat
Pret vechi: 31.26 Lei
30.00 Lei
Discount: 1.26 Lei (4%) Salvati 4%
+
Negociaza!
comanda telefonic

Descriere produs

Ai un aliat în lupta ta de zi cu zi împotriva murdăriei și mirosuri rele, care sunt greu de eliminat. Este vorba de Bioform Plus care igienizează detergentul lichid pentru mașina de spălat automata sau spalare manuala și are o singură misiune: să vă garanteze o curățare profundă în fiecare zi datorită formulelor de dezinfectare capabile să îndepărteze germenii și bacteriile care sunt principala cauză a mirosurilor neplăcute  Este indicat pentru spalare la masina automata sau pentru spalare manuala.

Se poate folosi pentru toate tipurile de rufe, inclusiv pentru hainele bebelusilor. Are miros fin de eucalipt. 

Pentru spalare la masina automata se toarna un capac (100ml)  la 4,5 kg de rufe. In cazul in care se foloseste detergentul doar pentru dezinfectie, iar rufele nu sunt murdare, se foloseste jumatate de capac. 


Pentru spalare manuala se foloseste jumatate de capac ;la 10 l de apa. 


De mentionat ca pentru acest produs costul de livrare este de 15 lei. 


Produsul Detergent igienizant pentru rufe, 1,625 ml, Bioform Plus este vandut prin negociat.ro de Partener Callypso Expres Srl.

Negociaza pretul!

Detergent igienizant pentru rufe, 1,625 ml, Bioform Plus

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.
NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Recenzii produs

Este ok
Scrie un comentariu