Ema Construct Metal Design SRL (419 produse)
Casa, Bricolaj si Petshop
Scule, Utilaje si materiale de constructii Feronerie si accesorii Materiale amenajari interioare
Scule electrice si unelte
PC, Accesorii si Programe
Retelistica si supraveghere Sisteme de supraveghere si securitate
Imprimante, scanere si consumabile Imprimare 3D

Termeni si Conditii Ema Construct Metal Design SRL

EmaConstruct - este denumirea comerciala Ema Construct Metal Design SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, strada Avionului nr 26, biroul B, numar de ordine in Registrul Comertului J40/4504/2020, cod unic de inregistrare fiscala 42449057

Informatii Livrare Ema Construct Metal Design SRL

Livrarea produselor se face in termen de 1-3 zile lucratoare.  Taxa de livrare este de 25 de lei pentru toate produsele.

Informatii Garantie Ema Construct Metal Design SRL

Toate bunurile comercializate de catre EmaConstruct.ro cu exceptia celor resigilate beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie facand cele resigilate), in ambalaje originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. In cazul Bunurilor vandute si livrate de EmaConstruct.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre importatorii produselor cu centre de service pe teritoriul tarii. Garantiile pot fi transmise alaturi de produse in colet, fie in format electronic dupa livrarea bunurilor. In ambele variante, garantia este valabila incepand cu data livrarii.

Politica de Retur Ema Construct Metal Design SRL

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro
Persoanele fizice au termen de returnare 14 zile calendaristice de la primirea produselor fara a fi nevoiti sa justificati decizia de returnare.