Faina de hrisca coapta 1kg solaris
154 Produs(e)
255683
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 22 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Hrisca a fost "domesticita" si cultivata pentru prima oara, se pare, in Asia de sud-est, acum 8000 de ani. Desi nu este o cereala, hrisca intruneste calitatile fainei de grau integrala. Este de fapt superioara graului din multe puncte de vedere: contine mult mai putine glucide, nu contine gluten, contine cantitati mari fier, seleniu si mai mult calciu, cantitati impresionante de antioxidanti si se prezinta ca o alternativa la grau pentru cei care au intoleranta la cereale. COMPOZITIE Vitamine (B1, B2, B3, B5, E), aminoacizi, acizi grasi, steroli, minerale (potasiu, magneziu, calciu, fier, nichel, molibden, fosfor, bor, seleniu). MOD DE UTILIZARE Maceratul - se consuma pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inintea mesei. Cataplasme: se aplica 2-4 ore, seara sau noaptea, pe locurile dureroase in cazurile de mastoza chistica. MOD DE PREPARARE Macerat: 2 linguri de faina de hrisca se lasa 6-8 ore in 300 ml apa de izvor sau minerala. Cataplasme: faina de hrisca se amesteca cu apa calda pana devine un aluat. EFECTE Alimentar, protector vascular, vitalizant, remineralizant, tonic general, nutritiv, laxativ, energizant. Se recomanda demineralizare, rahitism, afectiuni cardiace, fragilitate vasculare, dispepsie, enterita, gastrita, tuberculoza rinichilor, ulcer gastro-duodenal, mastoza chistica (la sani), afectiuni renale, osto-articulare (artritism), astenie, surmenaj fizic si psihic, sarcina, lauzie, alaptare, convalescenta, crestere, cancer, infrumusetarea tenului si a pielii.Descriere produs
Hrisca a fost "domesticita" si cultivata pentru prima oara, se pare, in Asia de sud-est, acum 8000 de ani. Desi nu este o cereala, hrisca intruneste calitatile fainei de grau integrala. Este de fapt superioara graului din multe puncte de vedere: contine mult mai putine glucide, nu contine gluten, contine cantitati mari fier, seleniu si mai mult calciu, cantitati impresionante de antioxidanti si se prezinta ca o alternativa la grau pentru cei care au intoleranta la cereale. COMPOZITIE Vitamine (B1, B2, B3, B5, E), aminoacizi, acizi grasi, steroli, minerale (potasiu, magneziu, calciu, fier, nichel, molibden, fosfor, bor, seleniu). MOD DE UTILIZARE Maceratul - se consuma pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inintea mesei. Cataplasme: se aplica 2-4 ore, seara sau noaptea, pe locurile dureroase in cazurile de mastoza chistica. MOD DE PREPARARE Macerat: 2 linguri de faina de hrisca se lasa 6-8 ore in 300 ml apa de izvor sau minerala. Cataplasme: faina de hrisca se amesteca cu apa calda pana devine un aluat. EFECTE Alimentar, protector vascular, vitalizant, remineralizant, tonic general, nutritiv, laxativ, energizant. Se recomanda demineralizare, rahitism, afectiuni cardiace, fragilitate vasculare, dispepsie, enterita, gastrita, tuberculoza rinichilor, ulcer gastro-duodenal, mastoza chistica (la sani), afectiuni renale, osto-articulare (artritism), astenie, surmenaj fizic si psihic, sarcina, lauzie, alaptare, convalescenta, crestere, cancer, infrumusetarea tenului si a pielii.