Faina din fructe de roscove 100gr solaris
481 Produs(e)
255695
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 22 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Numele in engleza (carob tree) isi are originile in ebraicul Kharuv. Acesta a evoluat in araba in kharrub, in spaniola devenind algarrobo. In romana este denumit roscov, iar fructele sunt numite roscove. Arbustul creste inca din antichitate in zona mediteraneana. In timpuri mai recente s-a incercat cultivarea lor in zone cu clima similara, ca Arizona, Mexic, California, Chile, Argentina, Africa de sud si India. COMPOZITIE Faina din roscove are in compozitie taninuri condensate. Semintele din care este obtinuta mai contin si vitaminele A, D, E. EFECTE Faina de roscove are un continut nutritiv ridicat si poate fi o sursa de vitamine pentru un organism slabit. Recomandam faina din fructe de roscove ca o alternativa pentru faina de grau sau pudra de ciocolata (cu un indice glicemic mai mare). MOD DE ADMINISTRARE Este folosita in special in produse de patiserie ca inlocuitor de cacao.Descriere produs
Numele in engleza (carob tree) isi are originile in ebraicul Kharuv. Acesta a evoluat in araba in kharrub, in spaniola devenind algarrobo. In romana este denumit roscov, iar fructele sunt numite roscove. Arbustul creste inca din antichitate in zona mediteraneana. In timpuri mai recente s-a incercat cultivarea lor in zone cu clima similara, ca Arizona, Mexic, California, Chile, Argentina, Africa de sud si India. COMPOZITIE Faina din roscove are in compozitie taninuri condensate. Semintele din care este obtinuta mai contin si vitaminele A, D, E. EFECTE Faina de roscove are un continut nutritiv ridicat si poate fi o sursa de vitamine pentru un organism slabit. Recomandam faina din fructe de roscove ca o alternativa pentru faina de grau sau pudra de ciocolata (cu un indice glicemic mai mare). MOD DE ADMINISTRARE Este folosita in special in produse de patiserie ca inlocuitor de cacao.