Folieprivacy laptop 15.6 - Folie incognito confidentialitate 100%

Folieprivacy laptop 15.6 - Folie incognito confidentialitate 100%

Brand: myStyle, Brand: Con
Momentan Indisponibil
0F15.6DPL

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 19 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • PRV: 246.27 Lei
  175.00 Lei TVA inclus
  Pret Negociat

  Rate lunare

  de la 14.58 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

Folia Privacy MyStyle iti ofera intimitatea de care ai nevoie in activitatile tale zilnice. Dupa aplicarea foliei pe ecran, persoanele din apropiere nu vor putea vedea informatiile afisate pe display-ul laptopului tau. Datorita filtrului privacy, informatiile afisate pe ecran vor putea fi distinse doar de persoana care sta in fata laptopului. Datorita filtrului privacy va ofera intimidate fata de persoanele din jurul dumneavoastra, dar si o protectie suplimentara impotriva prafului ,zgarieturilor si socurilor usoare.


 


Continut pachet :


Folie privacy MyStyle Cleme speciale pentru fixarea foliei Instructiuni de instalare

 


Caracteristici :


Dimensiune : 15.6"  Rezistenta la praf , zgarieturi si socuri

Descriere produs

Folia Privacy MyStyle iti ofera intimitatea de care ai nevoie in activitatile tale zilnice. Dupa aplicarea foliei pe ecran, persoanele din apropiere nu vor putea vedea informatiile afisate pe display-ul laptopului tau. Datorita filtrului privacy, informatiile afisate pe ecran vor putea fi distinse doar de persoana care sta in fata laptopului. 

Datorita filtrului privacy va ofera intimidate fata de persoanele din jurul dumneavoastra, dar si o protectie suplimentara impotriva prafului ,zgarieturilor si socurilor usoare. Continut pachet :Folie privacy MyStyle Cleme speciale pentru fixarea foliei Instructiuni de instalare

 Caracteristici :Dimensiune : 15.6"  Rezistenta la praf , zgarieturi si socuri

Informatii suplimentare

Brand:
myStyle
Forma :
 • Con
Model Produs:
.6DPL
Tip produs:
Folieprivacy laptop

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Folieprivacy laptop 15.6 - Folie incognito confidentialitate 100% având numărul de identificare 0F15.6DPL are un stoc estimativ de 0 bucăți și este vândut la prețul de 175.00lei, iar livrarea costă 19.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de MAG DISCOUNT GSM SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 14.58 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Filtre confidentialitate si alte produse din categoria Carti, Birotica si Cadouri

Negociaza pretul!

Folieprivacy laptop 15.6 - Folie incognito confidentialitate 100%

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

Sneakers sport barbati, negru Pret Negociat
Sneakers sport barbati, gri Pret Negociat
PRV: 349.90 Lei 199.90 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat
Ghete Letoon model camuflaj Negru 7010 Pret Negociat
Ghete Letoon model Gri 7010 Pret Negociat
PRV: 146.26 Lei 102.00 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat