Hrisca prajita decorticata 500gr
15 Produs(e)
216856
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 22 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Desii multi cred ca hrisca face parte din familia cerealelor, defapt ea este inrudita cu macrisul, rubarba si stevia creata.Hrisca este bogata in vitaminele B, E, K si in minerale importante: fier, potasiu, magneziu, cupru si zinc. Pe langa aceste elemente mai contine aminoacizi esential.Recomandare:Hrisca are un rol important in mentinerea nivelului scazut de glucoza, ceea ce ar reprezenta nu numai o alternativa alimentara, dar si un remediu pentru persoanele cu nivel ridicat al glicemiei. Este recomandata pentru cei care sufera de afectiuni cardio-vasculare si hipertensiune arteriala.Cum se consuma:Hrisca poate fi considerata un aliment medicament, de aceea este folosita ca aliment de baza, in diferite diete, in regimul Oshawa si in cazul bolii celiace. Poate fi preparata la fel ca orezul cu legume, doar ca timpul de fierbere e mult mai scurt. Se prepara din hrisca si droburi, diferite sortimente de paine, preparate dulci de tip budinci si produse de patiserie.Hrisca va ajuta:- sa va mentineti silueta- sa preveniti bolile conceroasa- sa va curatati ficatul- sa incetiniti imbatranirea prematura Se pot consuma ca atare sau in amestec cu alte alimente, sau faina. A se consuma, de preferinta, pana la data marcata pe ambalaj._x000D_ A se pastra la loc uscat si racoros._x000D_ Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte de susan. A se consuma, de preferinta, pana la data marcata pe ambalaj._x000D_ A se pastra la loc uscat si racoros._x000D_ Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte de susan.Descriere produs
Desii multi cred ca hrisca face parte din familia cerealelor, defapt ea este inrudita cu macrisul, rubarba si stevia creata.Hrisca este bogata in vitaminele B, E, K si in minerale importante: fier, potasiu, magneziu, cupru si zinc. Pe langa aceste elemente mai contine aminoacizi esential.Recomandare:Hrisca are un rol important in mentinerea nivelului scazut de glucoza, ceea ce ar reprezenta nu numai o alternativa alimentara, dar si un remediu pentru persoanele cu nivel ridicat al glicemiei. Este recomandata pentru cei care sufera de afectiuni cardio-vasculare si hipertensiune arteriala.Cum se consuma:Hrisca poate fi considerata un aliment medicament, de aceea este folosita ca aliment de baza, in diferite diete, in regimul Oshawa si in cazul bolii celiace. Poate fi preparata la fel ca orezul cu legume, doar ca timpul de fierbere e mult mai scurt. Se prepara din hrisca si droburi, diferite sortimente de paine, preparate dulci de tip budinci si produse de patiserie.Hrisca va ajuta:- sa va mentineti silueta- sa preveniti bolile conceroasa- sa va curatati ficatul- sa incetiniti imbatranirea prematura Se pot consuma ca atare sau in amestec cu alte alimente, sau faina. A se consuma, de preferinta, pana la data marcata pe ambalaj._x000D_ A se pastra la loc uscat si racoros._x000D_ Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte de susan. A se consuma, de preferinta, pana la data marcata pe ambalaj._x000D_ A se pastra la loc uscat si racoros._x000D_ Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci , alune, seminte de susan.