Iron strong fier ionic organic "alchemy" 480ml aghoras
9 Produs(e)
255314
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 22 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Fierul este un element mineral esential tuturor formelor de viata. Va prezentam in continuare cateva dintre functiile sale cele mai importante: - intra in constitutia globulelor rosii, fiind important in formarea hemului/hemoglobinei care urmeaza sa lege oxigen, astfel incat sa isi indeplineasca functia de a conferi oxigenul preluat de la plamani tesuturilor; - intervine in metabolismul hepatic; - intervine in reducerea stresului oxidativ si combaterea radicalilor liberi din organism; - acest mineral intervine si in sistemele energetice celulare; - este indispensabil pentru activarea unor enzime intracelulare din organismul nostru; - reduce procesele de imbatranire si mentine tineretea atat prin implicatiile sale in oxigenarea organismului si in sistemele energetice intracelulare, cat si prin reducerea stresului oxidativ - in felul acesta o serie din procesele de senescenta (imbatranire) sunt estompate; - acest mineral intervine in functiile sistemului nervos; - stimuleaza sistemul imunitar; - carenta de fier creste riscul de cancer, ceea ce demonstreaza protectia anticancerigena a acestui mineral; - participa la metabolismul osos; - acest mineral este important pentru sistemul muscular. In mod normal, fierul este continut in foarte multe alimente: carne, legume crude, fructe ca piersici, caise, smochine, curmale, afine, stafide, fructe de padure, cirese etc., fructe oleaginoase (nuci, seminte, susan, alune crude, arahide crude), frunze verzi (salata verde, stevie, patrunjel, leustean, spanac, urzici).Descriere produs
Fierul este un element mineral esential tuturor formelor de viata. Va prezentam in continuare cateva dintre functiile sale cele mai importante: - intra in constitutia globulelor rosii, fiind important in formarea hemului/hemoglobinei care urmeaza sa lege oxigen, astfel incat sa isi indeplineasca functia de a conferi oxigenul preluat de la plamani tesuturilor; - intervine in metabolismul hepatic; - intervine in reducerea stresului oxidativ si combaterea radicalilor liberi din organism; - acest mineral intervine si in sistemele energetice celulare; - este indispensabil pentru activarea unor enzime intracelulare din organismul nostru; - reduce procesele de imbatranire si mentine tineretea atat prin implicatiile sale in oxigenarea organismului si in sistemele energetice intracelulare, cat si prin reducerea stresului oxidativ - in felul acesta o serie din procesele de senescenta (imbatranire) sunt estompate; - acest mineral intervine in functiile sistemului nervos; - stimuleaza sistemul imunitar; - carenta de fier creste riscul de cancer, ceea ce demonstreaza protectia anticancerigena a acestui mineral; - participa la metabolismul osos; - acest mineral este important pentru sistemul muscular. In mod normal, fierul este continut in foarte multe alimente: carne, legume crude, fructe ca piersici, caise, smochine, curmale, afine, stafide, fructe de padure, cirese etc., fructe oleaginoase (nuci, seminte, susan, alune crude, arahide crude), frunze verzi (salata verde, stevie, patrunjel, leustean, spanac, urzici).