ISCOOT TECHNOLOGY SRL (3380 produse)
Scule electrice si unelte
Ingrijire personala si cosmetice
Moda Fashion
Articole pentru BARBATI Genti si accesorii barbati
Sport si Activitati in aer liber
Fitness si nutritie Aparate
Articole de sezon Biciclete
TV, Audio-Video si Foto
Home Cinema si Audio Playere, Boxe si Casti
Aparate foto si accesorii Accesorii foto si video
Televizoare si accesorii Accesorii diverse Televizoare
Jucarii, Copii si Bebe
TOATE JUCARIILE PENTRU BEBELUSI Jucarii de exterior
Scutece si servetele Scutece bebelusi
Igiena si ingrijire copii Baia bebelusului
Camera copilului Mobilier camera copilului
PC, Accesorii si Programe
Periferice PC Periferice
Laptopuri, Tablete si Telefoane
Telefoane mobile si accesorii Telefoane mobile

Termeni si Conditii ISCOOT TECHNOLOGY SRL

Drepturile si obligatiile cumparatorului Cumparatorul are obligatia de a furniza informatii corecte in ceea ce priveste datele de facturare respectiv livrare. Are obligatia de a nu instraina numele de utilizator si parola contului din motive de securitate, deoarece societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru comenzile efectuate cu alte date decat cele mentionate. Limitarea responsabilitatii firmei Societatea nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care un utilizator isi ofera contul unei alte persoane pentru a face o comanda iar aceasta sa nu fie valabila. Totodata, nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuala deteriorare a produsului in timpul transportului sau dupa livrare. Politica de facturare si plati Cumparatorul are obligatia de a furniza toate datele corecte astfel incat facturarea sa fie intocmita conform legii. Societatea isi asuma responsabilitatea confidentialitatii datelor cu caracter personal conform legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Plata unei comenzi facute online se poate face ramburs la curier, online cu card bancar sau ordin de plata, cea din urma metoda necesita o confirmare prin email.

Informatii Livrare ISCOOT TECHNOLOGY SRL

Politica de livrare Livrarea unei comenzi se face in prealabil prin firma de curierat (Fan Courier, Urgent Cargus,). Costul livrarii este de 20 lei in zona de acoperire a companiilor de curierat iar in cazul in care clientul isi are domiciliul intr-una din localitati pentru care livrarea necesita kilometrii suplimentari, clientul poate opta fie livrarea contra-cost pana la domiciliu sau ridicarea coletului de la sediul uneia dintre firme de curierat. Comenzile a caror valoare este mai mare sau egala cu suma de 1000 RON, livrarea acestora se face GRATUIT. Toate comenziile plasate sambata, duminica sau sarbatori legale se vor finaliza doar in urmatoarea zi lucratoare.

Produsele comercializate de catre ISCOOT TECHNOLOGY SRL sunt livrate folosind servicii de curierat rapid.
Toate produsele sunt livrate in ambalajul original al producatorului.
Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Informatii Garantie ISCOOT TECHNOLOGY SRL

Garantii Produsele vandute de societatea noastra, beneficiaza de garantie in functie de tipul produsului comandat si de durata de folosiinta. Aceasta variaza intre 6 si 24 de luni, conform OG 130/2000.

Toate produsele noi comercializate de ISCOOT TECHNOLOGY SRL beneficiaza de garantie pentru o perioada de mimim 24 luni de la data achizitiei. Garantia poate fi mai mare daca ISCOOT TECHNOLOGY SRL specifica acest aspect in descriere sau mai mica de 24 de luni doar in cazul anumitor produse reglementate de lege.
Pentru garantii cosultanti OUG nr. 140/2021.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Politica de Retur ISCOOT TECHNOLOGY SRL

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro
Politica de returnare Conform ordonantei de urgenta 34/2014, clientii pot solicita procedura de retur a produselor in termen de maxim 14 zile fara sa fie nevoiti sa justifice decizia returnarii sau sa achite alte costuri suplimentare. In cazul in care clientul nu este multumit cu produsul taxa de retur va fi suportata de catre client urmand ca suma ramasa sa ii fie transferata clientului prin transfer bancar.

Atenție! Cheltuielile de retur vor fi suportate de către client, conform legii, și vor fi achitate curierului în momentul predării coletului cu produsele returnate. Clientul poate alege firma de curierat cu care produsul este expediat către vendorul negociat.ro.
Pentru informații suplimentare privind returnarea produselor către partenerii noștri puteti accesa direct termeni de retur ale pertenerului/ vendorului negociat.ro sau ne puteți contacta la telefon 0376448484 în timpul orelor de program 09.00-17.00 sau ne puteți scrie la adresa suport@negociat.ro

Retur produse
1. ,,Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta decat costurile directe legate de returnarea produselor” - O.U.G. 34/2014 actualizata. Perioada de retragere mentionata expira in termen de 14 zile de la ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor. Potrivit O.G. 21/1992 republicata cu modificari si completari ulterioare, consumatorul este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociaţii, care acţioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale. Persoanele juridice nu beneficiaza de prevederile privind retragerea din contract in acord cu O.U.G. 34/2014 actualizata.

2. Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale:
· 2.1 - Produsele destinate ingrijirii si igienei personale pentru protectia sanatatii consumatorilor conform art.16 din actul normativ mai sus mentionat: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator." Aceste produse destinate ingrijirii si igienei personale pentru protectia sanatatii consumatorilor nu pot fi returnate daca au fost desigilate. Sunteti informat pe site-ul de comercializare la loc vizibil despre acest aspect si prin achizitia acestor produse achiesati la termenii contractuali. Produsele desigilate devin nevandabile chiar daca raman functionale, dar din motive de protectie a sanatatii sau igiena nu pot fi revandute ca si produse resigilate, nu este igienic sau etic sa comercializam un produs de ingrijire personala folosit. In cazul acceptarii ca si culanta comerciala a returului valoarea lor va fi diminuata corespunzator posibilitatii de reutilizare partiala in temeiul unei constatari justificate.
· 2.2 - In cazul produselor electrocasnice destinate altor scopuri decat ingrijirea sau igiena personala excluderile de la dreptul de retur opereaza in cazul furnizarii de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate asociate produsului care au fost desigilate dupa livrare;

3. Inainte de expirarea perioadei de retragere, pentru categoriile de produse care nu sunt exceptate, consumatorul informează profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, consumatorul poate alege una dintre următoarele variante:
· a) de a folosi modelul de formular deretragere prevazut in actul normativ
· b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract pe un suport durabil
· c) de a completa şi de a transmite informat electronic, pe site-ul comerciantului, fie modelul de formular de retragere prevăzut in partea B din anexa actului normativ, fie o declaratie neechivoca de orice alt tip. In aceste cazuri, profesionistul comunica consumatorului, fara intarziere, pe un suport durabil, confirmarea de primire a formularului de retragere. Sarcina probei privind exercitarea dreptului deretragere in conformitate cu dispozitiile din prezentul articol din actul normativ revine consumatorului.
· Pentru mai multe detalii consultati O.U.G. 34/2014 actualizata.
· Plata retururilor se face in conturi RO din romania

ACCESATI FORMULAR RETUR AICI

Politica de Confidentialitate ISCOOT TECHNOLOGY SRL

Politica de confidentialitate promovata de ISCOOT TECHNOLOGY SRL explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
ISCOOT TECHNOLOGY SRL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefonul de suport
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prinsuport negociat.ro