Kit instalare bazin/rezervor GPL epoxy orizontal Zama

Kit instalare bazin/rezervor GPL epoxy orizontal Zama

5 Produs(e)
MS06731BR

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 30 lei

Timp livrare: 2 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • 1,159.00 Lei TVA inclus
  +

  Adauga la favorite


  Rate lunare

  de la 96.58 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

Kit instalare bazin GPL subteran orizontal cu regulatoare, robineti si impamantare.


Conceput, asamblat si testat in conformitate cu normativa europeana EN 16129


Poate fi utilizat si cu alte tipuri de gaz neagresive (metan, aer si azot)


In instalatie pe GPL poate fi utilizat ca prima faza (legat direct la una sau mai multe butelii), sau ca a doua faza (aferenta iesirilor unui regulator GPL de inalta presiune).


Kit-ul are declaratie de conformitate si schita montaj.

Descriere produs

Kit instalare bazin GPL subteran orizontal cu regulatoare, robineti si impamantare.Conceput, asamblat si testat in conformitate cu normativa europeana EN 16129Poate fi utilizat si cu alte tipuri de gaz neagresive (metan, aer si azot)In instalatie pe GPL poate fi utilizat ca prima faza (legat direct la una sau mai multe butelii), sau ca a doua faza (aferenta iesirilor unui regulator GPL de inalta presiune).Kit-ul are declaratie de conformitate si schita montaj.

Informatii suplimentare

Brand:
Novacomet
Model Produs:
731BR
Tip produs:
Kit instalare

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Kit instalare bazin/rezervor GPL epoxy orizontal Zama având numărul de identificare MS06731BR are un stoc estimativ de 5 bucăți și este vândut la prețul de 1,159.00lei, iar livrarea costă 30.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de SC MOOIRA STRATEGIC 168 SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 96.58 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Accesorii GPL si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Negociaza pretul!

Kit instalare bazin/rezervor GPL epoxy orizontal Zama

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.