Kit regulator GPL S1-S2 10kg/h Tecnogas pentru sistem de butelii GPL

Kit regulator GPL S1-S2 10kg/h Tecnogas pentru sistem de butelii GPL

Momentan Indisponibil
MS0E824

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 30 lei

Timp livrare: 2 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • 374.00 Lei TVA inclus

  Rate lunare

  de la 31.17 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

Kit regulator GPL S1-S2 10kg/h Tecnogas pentru sistem de butelii GPL, butan, propan sau amestecul acestora in faza gazoasa. Poate fi folosita si cu alte gaze non agresive de exemplu metan, aer, azot. Presiunea de intrare, presiunea de iesire si gazele pentru care este indicata folosirea sunt indicate pe eticheta de pe produs


Caracteristici tehnice:


Kit regulator GPL S1-S2 10kg/h Tecnogas


Regulatorul stadiul 1 calibrat din fabrica 8 kg/h.


Presiune de intrare: 0,5-19 bar


Presiune de iesire: 1.5 bar


Presiune maxima admisa: 19 bar


Regulator stadiul 2 calibrat din fabrica la 10 kg/h.


Presiune de intrare: 1.5 bar


Presiune de iesire: 30 mbar (reglabil la 20-60 mbar)


Utilizare:


Verificarea eventualelor pierderi de gaz se face cu spuma sau detector, niciodata cu flacara.


Acest dspozitiv nu trebuie utilizat pe tevile de gaz din rulote construite in conformitate cu normativul EN 1949.


Daca in instalarea acestui sistem folositi racorduri flexibile asigurati-va sa aiba la capete garnituri.


Este de preferat, kit-ul regulator sa fie instalat la exterior, protejat de apa, zapada, nisip.


Este recomandat sa schimbati kit-ul regulator inainte de 10 ani de functionare.


Regulatorul este pre-reglat din fabrica si nu are nevoie de alte reglaje.


Informatiile de mai sus sunt cu titlu informativ si nu trebuie interpretate ca un instrument de garantie.


Intr-o instalatie GPL pot fi mai multe faze de reglare a presiunii.


Prima faza: Regulatorul sau inversorul automat este conectat direct la butelie sau la rezervor dar reduce presiunea din recipient pana la o presiune intermediara catre un regulator de stadiul doi.


A doua faza: Regulatorul reduce presiunea de la presiunea de la o presiune intermediara pana la presiunea sistemului sau la o presiune intermeiara de stadiul trei.


A treia faza: Regulatorul reduce presiunea ce provine din stadiul doi la presiunea normal a sistemului.

Descriere produs

Kit regulator GPL S1-S2 10kg/h Tecnogas pentru sistem de butelii GPL, butan, propan sau amestecul acestora in faza gazoasa. Poate fi folosita si cu alte gaze non agresive de exemplu metan, aer, azot. Presiunea de intrare, presiunea de iesire si gazele pentru care este indicata folosirea sunt indicate pe eticheta de pe produsCaracteristici tehnice:Kit regulator GPL S1-S2 10kg/h TecnogasRegulatorul stadiul 1 calibrat din fabrica 8 kg/h.Presiune de intrare: 0,5-19 barPresiune de iesire: 1.5 barPresiune maxima admisa: 19 barRegulator stadiul 2 calibrat din fabrica la 10 kg/h.Presiune de intrare: 1.5 barPresiune de iesire: 30 mbar (reglabil la 20-60 mbar)Utilizare:Verificarea eventualelor pierderi de gaz se face cu spuma sau detector, niciodata cu flacara.Acest dspozitiv nu trebuie utilizat pe tevile de gaz din rulote construite in conformitate cu normativul EN 1949.Daca in instalarea acestui sistem folositi racorduri flexibile asigurati-va sa aiba la capete garnituri.Este de preferat, kit-ul regulator sa fie instalat la exterior, protejat de apa, zapada, nisip.Este recomandat sa schimbati kit-ul regulator inainte de 10 ani de functionare.Regulatorul este pre-reglat din fabrica si nu are nevoie de alte reglaje.Informatiile de mai sus sunt cu titlu informativ si nu trebuie interpretate ca un instrument de garantie.Intr-o instalatie GPL pot fi mai multe faze de reglare a presiunii.Prima faza: Regulatorul sau inversorul automat este conectat direct la butelie sau la rezervor dar reduce presiunea din recipient pana la o presiune intermediara catre un regulator de stadiul doi.A doua faza: Regulatorul reduce presiunea de la presiunea de la o presiune intermediara pana la presiunea sistemului sau la o presiune intermeiara de stadiul trei.A treia faza: Regulatorul reduce presiunea ce provine din stadiul doi la presiunea normal a sistemului.

Informatii suplimentare

Brand:
Tecnogas
Model Produs:
0E824
Tip produs:
Kit regulator

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Kit regulator GPL S1-S2 10kg/h Tecnogas pentru sistem de butelii GPL având numărul de identificare MS0E824 are un stoc estimativ de 0 bucăți și este vândut la prețul de 374.00lei, iar livrarea costă 30.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de SC MOOIRA STRATEGIC 168 SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 31.17 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Accesorii GPL si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Evolutie pret

Negociaza pretul!

Kit regulator GPL S1-S2 10kg/h Tecnogas pentru sistem de butelii GPL

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

DECORATIVE

LICHIDARI STOC
Placa decorativa din polistiren in relief DT-120 maro 100x50x2 cm Pret Negociat
LICHIDARI STOC
Placa decorativa din polistiren imitatie de caramida 100X50X2 cm Pret Negociat