Mirali Bazzar (771 produse)
Electrocasnice si Climatizare
Espressoare, cafetiere si accesorii Cafea si ceai Espressoare
Casa, Bricolaj si Petshop
PC, Accesorii si Programe
Servere, Componente si UPS UPS-uri

Termeni si Conditii Mirali Bazzar

SC Mirali Bazzar SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.caffeonline.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.Intregul continut al site-ului www.caffeonline.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Mirali Bazzar SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Mirali Bazzar SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.Domeniul www.caffeonline.ro este detinut de catre SC Mirali Bazzar SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.Produsele prezentate pe www.caffeonline.ro sunt produse si comercializare de SC Mirali Bazzar SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Informatii Livrare Mirali Bazzar

Comanda dumneavoastra va fi adusa de un curier rapid, ales de noi dintre cei cu care avem incheiate parteneriate, la adresa de livrare metionata in formularul de comanda. La livrarea comenzii trebuie sa verificati cu atentie integritatea coletului iar in cazul in care ambalajul este deteriorat sau desfacut, va rugam sa il refuzati si sa contactati in cel mai scurt timp departamentul de relatii cu clientii al caffeonline.ro ATENTIE! Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza o comanda a carei livrare nu a putut fi efectuata cu succes. Pentru a urmari in permanenta stadiul comenzii dumneavoastra, puteti accesa sectiunea “Urmareste comanda” iar dupa ce veti gasi aici “predat la curier” puteti accesa direct site-ul curierului Sameday, utilizand numarul de AWB mentionat.

Informatii Garantie Mirali Bazzar

Fiecare produs electronic vine insotit de certificatul de garantie. Garantia produselor este de 12 luni persoare juridice si 24 luni persoane fizice.

Politica de Retur Mirali Bazzar

Returul se poate efectua si prin formularul de retur negociat.ro
Conform legislatiei in vigoare, CaffeOnline.ro iti ofera dreptul de a returna produsele fizice si de a primi banii inapoi pentru produsele online in maximum 14 zile calendaristice, fara sa dai vreo explicatie. Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre tine iar rambursarea contravalorii produsului / produselor se va face in termen de 14 zile calendaristce de la primirea notificarii de retragere. Conditii generale pentru returul produselor vandute de CaffeOnline: Returnarea produselor se face prin curier, prin orice firma de curierat dorita iar cheltuielile aferente vor fi suportate de catre tine.Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.Nu se accepta produsele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, lovituri, produse carora le lipsesc componente, produse degradate etc.Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.Odata cu produsul se vor returna toate documentele insotitoare asa cum au fost trimise de SC Mirali Bazzar SRL. Consecintele returnarii / cererii de rambursDaca alegi sa returnezi produsele, vom rambursa suma platita de tine pentru produs / produse, nu si pentru transportul aferent comenzii tale, nu mai tarziu de 14 zile de la data primirii cererii de returnare.Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi cardutilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului. Te informam ca ne rezervam posibilitatea de a amana rambursarea pana in momentul in care primim produsele sau pana in momentul in care ne-ai furnizat dovada ca ai trimis catre noi produsele ce fac obiectul returnarii. Daca ne-ai indicat un cont bancar sau ai efectuat o plata cu cardul, vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar sau contul bancar folosit la achizitionarea produsului. Procedura de returnare / ramburs   In cazul in care vrei sa returnezi un produs fizic, e necesar ca in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui sa ne informezi cu privire la decizia ta de a returna produsul, folosind o declaratie neechivoca, pe email la contact@caffeonline.ro In orice situatie, iti vom trimite prin email confirmarea de primire a cererii de returnare. Te rugam sa ne expediezi produsul / produsele la adresa Str. Vaselor, nr. 11, sector 2, Bucuresti, obligatoriu insotite de bonul fiscal aferent, fara intarzieri nejustificate si in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ai comunicat cererea de returnare.