Ochelari de soare 5-in-1 cu lentile interschimbabile, magic vision

Ochelari de soare 5-in-1 cu lentile interschimbabile, magic vision

5 Produs(e)
5pk

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Ochelari de soare 5-in-1 cu lentile interschimbabile, Magic Vision sunt potriviti tuturor persoanelor ce practica diverse sporturi in aer liber, pentru ca tot ce trebuie sa faca este sa aiba o singura pereche de ochelari ce pot fi utilizati in multe domenii.


Ochelarii cu lentile interschimbabile Magic Vision sunt cei mai raspanditi in randul sportivilor activi.


Ochelarii magnetici Magic Vision 5 in1 au lentilele cu o vedere clara HD de inalta calitate va ajuta sa va bucurati de o viziune ultra-clara.


Folosirea ochelarilor Magic Vision 5in1 este foarte simpla: purtati perechea ca orice alta pereche de ochelari, iar cand doriti sa schimbati lentilele, doar lipiti-le de lentilele deja folosite,iar magnetul va face toata treaba.


Ochelarii de soare magnetici cu lentile interschimbabile Magic Vision au protectie 100% UV 400.


Pachetul Magic Vision include:


#1x ochelari cu lentile transparente


#1x lentila polarizata


#1x lentila cu vedere nocturna


#1x lentila negru reflectorizant


#1x lentila reflectorizant albastru.


Protectie 100% UV 400 ~ Previne deteriorarea UV!

Descriere produs

Ochelari de soare 5-in-1 cu lentile interschimbabile, Magic Vision sunt potriviti tuturor persoanelor ce practica diverse sporturi in aer liber, pentru ca tot ce trebuie sa faca este sa aiba o singura pereche de ochelari ce pot fi utilizati in multe domenii.Ochelarii cu lentile interschimbabile Magic Vision sunt cei mai raspanditi in randul sportivilor activi.Ochelarii magnetici Magic Vision 5 in1 au lentilele cu o vedere clara HD de inalta calitate va ajuta sa va bucurati de o viziune ultra-clara.Folosirea ochelarilor Magic Vision 5in1 este foarte simpla: purtati perechea ca orice alta pereche de ochelari, iar cand doriti sa schimbati lentilele, doar lipiti-le de lentilele deja folosite,iar magnetul va face toata treaba.Ochelarii de soare magnetici cu lentile interschimbabile Magic Vision au protectie 100% UV 400.Pachetul Magic Vision include:#1x ochelari cu lentile transparente#1x lentila polarizata#1x lentila cu vedere nocturna#1x lentila negru reflectorizant#1x lentila reflectorizant albastru.Protectie 100% UV 400 ~ Previne deteriorarea UV!

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
5pk
Tip produs:
Ochelari de

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Ochelari de soare 5-in-1 cu lentile interschimbabile, magic vision având numărul de identificare 5pk are un stoc estimativ de 5 bucăți și este vândut la prețul de 54.87lei, iar livrarea costă 24.99 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener și poate fi achiziționat în rate de la 4.57 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Accesorii sporturi in aer liber si alte produse din categoria Sport si Activitati in aer liber

Negociaza pretul!

Ochelari de soare 5-in-1 cu lentile interschimbabile, magic vision

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Femei

Pandantiv talisman charm temperament heart Pret Negociat
Pandantiv talisman charm albina Pret Negociat
Pandantiv talisman charm zar Pret Negociat
Pandantiv talisman charm ananas Pret Negociat
Pandantiv talisman charm broasca testoasa Pret Negociat

La Moda pentru Barbati

Sneakers sport barbati, negru Pret Negociat
Sneakers sport barbati, gri Pret Negociat
PRV: 349.90 Lei 199.90 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat
Ghete Letoon model camuflaj Negru 7010 Pret Negociat
Ghete Letoon model Gri 7010 Pret Negociat
PRV: 146.26 Lei 102.00 Lei
Sneakers sport barbati, black Pret Negociat