Ochelari de soare 5-in-1 cu lentile interschimbabile, magic vision

Ochelari de soare 5-in-1 cu lentile interschimbabile, magic vision

5 Produs(e)
5pk

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 24.99 lei

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile

Descriere produs

Ochelari de soare 5-in-1 cu lentile interschimbabile, Magic Vision sunt potriviti tuturor persoanelor ce practica diverse sporturi in aer liber, pentru ca tot ce trebuie sa faca este sa aiba o singura pereche de ochelari ce pot fi utilizati in multe domenii.


Ochelarii cu lentile interschimbabile Magic Vision sunt cei mai raspanditi in randul sportivilor activi.


Ochelarii magnetici Magic Vision 5 in1 au lentilele cu o vedere clara HD de inalta calitate va ajuta sa va bucurati de o viziune ultra-clara.


Folosirea ochelarilor Magic Vision 5in1 este foarte simpla: purtati perechea ca orice alta pereche de ochelari, iar cand doriti sa schimbati lentilele, doar lipiti-le de lentilele deja folosite,iar magnetul va face toata treaba.


Ochelarii de soare magnetici cu lentile interschimbabile Magic Vision au protectie 100% UV 400.


Pachetul Magic Vision include:


#1x ochelari cu lentile transparente


#1x lentila polarizata


#1x lentila cu vedere nocturna


#1x lentila negru reflectorizant


#1x lentila reflectorizant albastru.


Protectie 100% UV 400 ~ Previne deteriorarea UV!

Descriere produs

Ochelari de soare 5-in-1 cu lentile interschimbabile, Magic Vision sunt potriviti tuturor persoanelor ce practica diverse sporturi in aer liber, pentru ca tot ce trebuie sa faca este sa aiba o singura pereche de ochelari ce pot fi utilizati in multe domenii.Ochelarii cu lentile interschimbabile Magic Vision sunt cei mai raspanditi in randul sportivilor activi.Ochelarii magnetici Magic Vision 5 in1 au lentilele cu o vedere clara HD de inalta calitate va ajuta sa va bucurati de o viziune ultra-clara.Folosirea ochelarilor Magic Vision 5in1 este foarte simpla: purtati perechea ca orice alta pereche de ochelari, iar cand doriti sa schimbati lentilele, doar lipiti-le de lentilele deja folosite,iar magnetul va face toata treaba.Ochelarii de soare magnetici cu lentile interschimbabile Magic Vision au protectie 100% UV 400.Pachetul Magic Vision include:#1x ochelari cu lentile transparente#1x lentila polarizata#1x lentila cu vedere nocturna#1x lentila negru reflectorizant#1x lentila reflectorizant albastru.Protectie 100% UV 400 ~ Previne deteriorarea UV!

Promovate

Informatii suplimentare

Brand:
Nespecificat
Model Produs:
5pk
Tip produs:
Ochelari de

Promovate

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV,. ATENȚIE! DIFERENTA NU ESTE O RE-DUCERE PROMOȚIE!. Diferenta la anumite porduse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotații-le bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea ca informatiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantam ca serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neintrerupte si fara erori. ATENTIE Preturile, promotiile, situatia stocului, detaliile si pozele pot fi schimbate fara o notificare prealabila

Articolul Ochelari de soare 5-in-1 cu lentile interschimbabile, magic vision avand numarul de indentificare 5pk are un stoc estimativ de 5 bucati si este vandut la petul de 54.87 lei iar livrarea costa 24.99 lei. Acesta este vandut prin magazinul online negociat.ro de Startreduceri Exclusive Online Srl Partener si poate fi achizitionat in rate de la 4.57 lei / luna. Puteti cumpara online Accesorii sporturi in aer liber si alte produse din categoria Sport si Activitati in aer liber

Negociaza pretul!

Ochelari de soare 5-in-1 cu lentile interschimbabile, magic vision

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

La Moda pentru Barbati

CEAS BARBATESC CURREN CRONOGRAF Pret Negociat
Pachet 5 Tricouri Bumbac Pret Negociat
PRV: 210.00 Lei 95.00 Lei
Set 2 buc Black Booster Pret Negociat
PRV: 150.00 Lei 79.00 Lei
Bratara King Zirconiu Pret Negociat
PRV: 131.26 Lei 75.00 Lei
Set 3 buc Romania Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei
Set Elegant pt El si Ea Pret Negociat
PRV: 165.00 Lei 95.00 Lei