Oțet de mere cu miere infuzat cu dafin – 250 ml
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 36 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
Oțetul de mere cu miere infuzat cu dafin este un condiment alimentar potrivit pentru mâncărurile zilnice, putând fi folosit la pregătirea salatelor, a mâncărurilor gătite, poate fi folosit sau ca și aliment dietetic. Oţetul de mere cu miere reglează nivelul de alcalinitate. Acest produs infuzat prezintă caracteristici gustative balsamice, fructate, citrice, amintind subtil de nucșoară. asigurând o asezonare potrivită pentru multe tipuri de salate, carne (în marinade) și ciorbe. Infuzarea naturală a oțetului se realizează cu dozarea și îmbinarea perfectă a aromei de dafin, astfel ca preparatul final să nu fie invadat de aromele puternice ale dafinului, ci la modul discret, îmbogățind astfel preparatul. Mitologiile Grecești spun că acest arbore (dafinul) a luat naștere prin transformarea de către Zeus a curtatei nimfe Daphne. Astfel, fiind transformată, zeului Apollo, îndrăgostit, nu-i mai rămâne doar ca să rupă câte o creangă din laur și să o poarte în jurul capului. Laurul este simbolul învingătorilor. Oțetul de mere cu miere infuzat cu dafin poate fi consumat și ca atare, în anumite cure sau și în uz extern. Oțetul de mere cu miere infuzat cu rozmarin este obținut prin infuzare naturală. Datorită preparării 100% naturale și a compoziției, pot apărea mici sedimentări pe fundul recipientului. Se poate agita și consuma.
Descriere produs
Oțetul de mere cu miere infuzat cu dafin este un condiment alimentar potrivit pentru mâncărurile zilnice, putând fi folosit la pregătirea salatelor, a mâncărurilor gătite, poate fi folosit sau ca și aliment dietetic. Oţetul de mere cu miere reglează nivelul de alcalinitate. Acest produs infuzat prezintă caracteristici gustative balsamice, fructate, citrice, amintind subtil de nucșoară. asigurând o asezonare potrivită pentru multe tipuri de salate, carne (în marinade) și ciorbe. Infuzarea naturală a oțetului se realizează cu dozarea și îmbinarea perfectă a aromei de dafin, astfel ca preparatul final să nu fie invadat de aromele puternice ale dafinului, ci la modul discret, îmbogățind astfel preparatul. Mitologiile Grecești spun că acest arbore (dafinul) a luat naștere prin transformarea de către Zeus a curtatei nimfe Daphne. Astfel, fiind transformată, zeului Apollo, îndrăgostit, nu-i mai rămâne doar ca să rupă câte o creangă din laur și să o poarte în jurul capului. Laurul este simbolul învingătorilor. Oțetul de mere cu miere infuzat cu dafin poate fi consumat și ca atare, în anumite cure sau și în uz extern. Oțetul de mere cu miere infuzat cu rozmarin este obținut prin infuzare naturală. Datorită preparării 100% naturale și a compoziției, pot apărea mici sedimentări pe fundul recipientului. Se poate agita și consuma.