Panouri acustice decorative - lamele polimer dur, LAN 103, 280 x 35 x 1,8 cm

Panouri acustice decorative - lamele polimer dur, LAN 103, 280 x 35 x 1,8 cm

15 Produs(e)
LAN 103

Garantie

Citeste "Garantia Produselor"

Termeni Retur

Citeste Termenii de Retur

Detalii Livrare

Cost livrare: 31 lei

Timp livrare: 1 zile

Afla mai multe detalii despre Livrare

Termeni si Conditii

Citeste Termenii si Conditiile
 • PRV: 399.00 Lei
  349.00 Lei TVA inclus
  Pret Negociat
  +

  Adauga la favorite


  Rate lunare

  de la 29.08 Lei

  Vezi detalii

  Comanda Telefonic Prin Call Center

  0358 403 403 Negociaza Pretul

Descriere produs

DESCRIERE


Dimensiune 280 X 35 X 1.8 CM


Design modern & izolare fonica superioara


Panouri acustice decorative moderne, sau lamele pe pasla.


Panourile sunt o combinatie de design modern si proprietati acustice. Cele mai la moda culori disponibile in gama noastra.


Panourile acustice finite sunt realizate din placi de inalta calitate si benzi din duropolymer.


ABSORBTIE SUNET


Proprietati remarcabile de reducere a sunetului. Solutia perfecta pentru absorbtia sunetului, reducand timpul de reverberatie al zgomotului in spatiul dvs. Cand este instalat cu bastoane, se poate obtine o absorbtie a sunetului de clasa A.


Panourile elimina ecourile din incapere.


instalare usoara


Se monteaza cu adeziv si doar la nevoie (can stratul suport nu este suficient de aderent), se pot prinde si in dibluri.


Panourile pot fi imbinate intre ele. Conceput pentru instalarea pe pereti si tate. 

Descriere produs

DESCRIEREDimensiune 280 X 35 X 1.8 CMDesign modern & izolare fonica superioaraPanouri acustice decorative moderne, sau lamele pe pasla.Panourile sunt o combinatie de design modern si proprietati acustice. Cele mai la moda culori disponibile in gama noastra.Panourile acustice finite sunt realizate din placi de inalta calitate si benzi din duropolymer.ABSORBTIE SUNETProprietati remarcabile de reducere a sunetului. Solutia perfecta pentru absorbtia sunetului, reducand timpul de reverberatie al zgomotului in spatiul dvs. Cand este instalat cu bastoane, se poate obtine o absorbtie a sunetului de clasa A.Panourile elimina ecourile din incapere.instalare usoaraSe monteaza cu adeziv si doar la nevoie (can stratul suport nu este suficient de aderent), se pot prinde si in dibluri.Panourile pot fi imbinate intre ele. Conceput pentru instalarea pe pereti si tate. 

Informatii suplimentare

Brand:
Q Design
Model Produs:
N 103
Tip produs:
Panouri acustice

Negociat

Prețurile afișate cu PRV sunt preţurile recomandate de vânzător. Preţul final de vânzare va fi afişat sub pretul PRV. ATENȚIE! DIFERENȚA NU ESTE O REDUCERE PROMOȚIE! Diferența la anumite produse se poate face sau actualiza zilnic în functie de cotațiile bursei de valori sau fluctuația cursului valutar şi este diferenţa dintre preţul recomandat de vânzător și preţul final de vânzare pe negociat.ro NEGOCIAT.ro nu garantează și nu își asumă răspunderea că informațiile postate pe site sunt corecte, complete sau actualizate. Nu garantăm că serviciile oferite prin negociat.ro sunt tot timpul accesibile, neîntrerupte și fără erori. ATENȚIE!!! Prețurile, promoțiile, situația stocului, detaliile și pozele pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Articolul Panouri acustice decorative - lamele polimer dur, LAN 103, 280 x 35 x 1,8 cm având numărul de identificare LAN 103 are un stoc estimativ de 15 bucăți și este vândut la prețul de 349.00lei, iar livrarea costă 31.00 lei. Acesta este vândut prin piața virtuala online negociat.ro de ZEYSAN CONSTRUCT SRL Partener și poate fi achiziționat în rate de la 29.08 lei / luna. Produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru online, dar este posibil să fie în depozitul furnizorului. Dacă înregistrezi o comandă pentru acest produs trebuie să aștepți confirmarea pe email sau pe telefonul mobil despre disponibilitatea la furnizor. Puteți cumpăra online Materiale de constructii decorative si alte produse din categoria Casa, Bricolaj si Petshop

Evolutie pret

Negociaza pretul!

Panouri acustice decorative - lamele polimer dur, LAN 103, 280 x 35 x 1,8 cm

Acest produs este negociabil doar la o cantitate mai mare de 10 buc.

DECORATIVE

LICHIDARI STOC
Placa decorativa din polistiren in relief DT-120 maro 100x50x2 cm Pret Negociat
LICHIDARI STOC
Placa decorativa din polistiren imitatie de caramida 100X50X2 cm Pret Negociat