Pasta vegetala de cacao 200gr herbavit
Momentan Indisponibil
219931
Garantie
Citeste "Garantia Produselor"Termeni Retur
Citeste Termenii de ReturDetalii Livrare
Cost livrare: 22 lei
Afla mai multe detalii despre LivrareTermeni si Conditii
Citeste Termenii si ConditiileDescriere produs
"Este obtinut prin presarea la rece a boabelor de cacao urmat de filtrarea mecanica acestuia. Untul de cacao are o culoare galbuie, cu aroma si gust specific. Componenti principali: acid stearic, acid oleic, acid palmitic, acid linoleic, polifenoli, teobromina, tocoferoli, tocotrineoli, squalene, fitosteroli. Untul de cacao este solid la temperatura camerei, se topeste la peste 35 grade. Se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie, cofetarie." Se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie, cofetărie. Pastrare: in loc uscat si racoros ferit de caldura si lumina. Pastrare: in loc uscat si racoros ferit de caldura si lumina.Descriere produs
"Este obtinut prin presarea la rece a boabelor de cacao urmat de filtrarea mecanica acestuia. Untul de cacao are o culoare galbuie, cu aroma si gust specific. Componenti principali: acid stearic, acid oleic, acid palmitic, acid linoleic, polifenoli, teobromina, tocoferoli, tocotrineoli, squalene, fitosteroli. Untul de cacao este solid la temperatura camerei, se topeste la peste 35 grade. Se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie, cofetarie." Se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie, cofetărie. Pastrare: in loc uscat si racoros ferit de caldura si lumina. Pastrare: in loc uscat si racoros ferit de caldura si lumina.